Random Pictures | Hanya Tinggal Memori

Some of my random pictures, yang diambil sebelum ini yang tak sempat ditransformkan kepada entry atas sebab yang tidak dapat dielakkan i.e. Masalah tranfer internet, internet slow bangat, wallet hilang, mood ke Pulau Tioman, merajuk dengan Kak Ina KL (hik3) dan sebagainya. Mood pun agak ke daun jadi entry ini hanyalah entry sekadar melepaskan batuk di tangga dan entry syok sendiri (macam selalu selalu juga la)

WANTED! Awek Digi Cuba Menggodaku ( Digi Break Free Event )
Bersama Mr. Big ( Husband Cik Lily Putih) dan Anak-Anak Kak Ina KL – Digi Break Free Challenge- (Tengok, memang bagus la Kak Ina ni, dia tak dpt pi, siap hantar konco-konconya lagi, inila yang kita mahu, kasi 110% komitmen)
Sad Moment | Alisya Demam
Happy Moment | Mencuba Fish King Pizza di Pizza Hut
Bersama KySpeaks – Astro B.yond PVR Challenge Event-
Pengalaman Bersama P1 Wimax (Adakah masih bersama? )
Balik Kampung | Kuala Terengganu Bandaraya Warisan Pesisir Pantai (Rindu Kampung Halaman)

P/s : Kita hanya mampu merancang……That’s Life , apa yang kita rancangkan tidak semestinya akan menjadi kenyataan. Tapi, better mencuba dari mengalah terlebih dahulu kan? Life Ain’t Dat Serious

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Random Pictures | Hanya Tinggal Memori

Leave a Reply to makdara TERDIVA Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.