≡ Menu
Jom layan Ramalan Paul Si Sotong KURITA vs Ramalan Eyriqazz si Peminat Spain. Entry ini ditulis bagi mengubat kesedihan tidak dapat menonton games ini atas sebab besok bekerja dan kalau menonton mungkin pagi besok bangun lambat dan lambat ke tempat kerja. Hik3, Sebelum itu :


OK, Inilah ramalan Eyriqazz si Peminat Spain untuk Perlawanan Separuh AKhir Piala Dunia 2010 antara Germany dan Spain. Dengan ini, saya meramalkan :
Spain Menang 2-1 ( hasil jaringan David Villa dan Fernando Torres manakala gol saguhati Germany hasil jaringan Miroslav Klose )
Hik3, Cool tak?
Good Luck Spain dari Saya
Germany mampu ditundukkan seperti di Final Euro 2008 juga
Persembahan terbaik yang dipinta
Kalau Menang, berjumpa Netherlands di final pula
P/s : Tak kisah la apa ramalan si sotong kurita itu, saya tetap sokong Spain. Go, go Spain!!!



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Sendra 7 July 2010, 4:14 pm

    Spain Eyriqazz spain!!ya ampun tak sabarnya nak tengok game pagi ni..berdebar2 ni tw..fuh3.

    http://www.kuehtart.com

    Reply
  • Lily Norliza 7 July 2010, 5:35 pm

    haha kalo salah ramalan paul the octopus kali ni…gamaknya jadik sotong goreng tepunglah si paul ni nanti kan XDDD

    Reply
  • JMR 7 July 2010, 6:03 pm

    YES germany!

    Reply
  • enyheartsdiamond 7 July 2010, 7:22 pm

    torres tak main lah uncle..

    Reply
  • velasrizal 7 July 2010, 4:09 pm

    ke dua dua sama kuat.. susah nk pilih mana terbaik.. pepe pn sama2 la kita tggu rsltnye..

    Myvi Limited Edition Untuk Wanita ?

    Reply
  • Sharinginfoz 7 July 2010, 6:05 pm

    4-2 to germany

    Reply
  • Anonymous 7 July 2010, 7:24 pm

    gler r….go germany….chaiyok!!!!

    Reply
  • Anonymous 9 July 2010, 3:26 pm

    aloo..sotong ne menambahkan keadaan semakin “HOT” kn..apa2 pun relax korang semua k..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »