Pemenang 7 X 2 GTO Pointz

by eyriqazz on 19 July 2010

in blogging, contest

Salam Malam dari Eyriqazz,


Entry 173468 Nombor Yang Dicari | 10 GTO Pointz (Tiada Pemenang Juga/akan memilih nombor baru) dirujuk. Inilah pemenang pengomen terbaik untuk entry Nestle Milo Hidup Bola yang bakal memenangi :


Inilah pemenang berserta komen terbaik yang saya pilih:

1) Mat Joe – adoi bro, milo tabur itu sangatlah the terbaikkk.bab beratur byk kali untuk ambik milo sejuk yg sgt sedap itu pon gua tak lupa.

best part, personal story, masa aku kecik, milo adalah hidangan setahun sekali yg hanya parent aku mampu untuk adakan waktu raya. mmg ia hidangan yg sgt special.

aku still ingat teko kaca warna kuning mak aku serve time raya tu.

2) Sumijelly – Minum milo badan jadi sihat dan kuat…



Yer…milo ni kiranya minuman TRADISI dari Sumi kecil sehingga dewasa..skrg nie anak2 pula SUKA minum MILO…

Milo sedap di minum ketika SEJUK…
perghh…sedap sungguh rasanya… air lain pun x mampu menangani rasa MILO ini…
eh…makan milo pun sedap gak tau…
Sapukan milo ke atas roti dn makan…sangat sedap..
Jadi, minum lah MILO untuk sihat dn kuat..


3) black_mel : yes..suka milo jgk..sedapnya…nyum2…mmg kegemaran aku milo tu..tiap2 malam mesti bancuh…tp x penah attend aktiviti anjuran milo..huhu..


4) Maryam Jamilah : Ya Ampun. tergoda dengan Milo Tabur tu. Sekarang jugak rasanya nak keluar gi lepak mamak. Tapi dah pukul 12.40 AM.
Milo minuman terbaik. Ada banyak saingan Milo sekarang, tapi Milo punye strategi marketing sangat berkesan. Ambil kesempatan terhadap populariti World Cup untuk melariskan jualan. Tapi apa salahnya. Hadiah2 tebusan semuanya sangat mengujakan. Siapa yang tak tertarik kan? Lagi pulak, hadiah tu konfem dapat. Bukan beli dan tunggu untuk cabutan bertuah..


Jawap pantun Bro Eyriqazz..


Hidup Bola “Redemption Campaign” bernas ideanya
Pasti ramai orang yang join sama
Bro Eyriqaz promote pun kena gayanya
Pasti aku pun join minum milo tibur sama.


Hihihi.. Selamat bro.. (Sampai sekarang saya takleh nak tengok counter. sdey~)


5) Anne Boleyn : Haha bro, yang kenangan van milo datang sekolah bagi minum free tu yang hana still ingat sampai skang. Selalu nak lebih. Sebab dia bagi milo ais. Sedapp. Aihh~ kalau lah dia still wat lagi buat promotion sampai ke universiti kan bagus. :)


Ape yang diorang buat ni merupakan salah satu strategi yang bukan sahaja meningkatkan jumlah jualan mereka, malah merupakan salah 1 langkah pada mereka untuk ‘lebih rapat’ dengan consumer di samping meningkatkan loyalty consumer kepada MILO. Contoh macam roadshow tu lah.


Tapi kalau diorang tak wat macam ni pon memang MILO je pon yang selalu menjadi pilihan kan. Cuma sentiasa be aware lah kan ye lah produk baru bila2 masa sahaja boleh jadi pesaing. Macam dulu tu ape VICO ekk.


*ngheee alamak tepanjang sudeyy komen ni. elok wat entry je neh. haha :p


6) suzzsuzie – milo tu dah jadi minuman wajib kat rumah…klu takde milo mmg tak lengkap…

7) Sharinginfoz – memang milo dari satu generaasi ke generasi yang baru tidak kita lupai.. dah sebati dengan jiwa rakyat malaysia

Tahniah buat semua. Oh ya, pointz yang ni blom diupdatekan. Tapi akan diupdatekan asap. Bagi sesiapa yang belum tahu apa itu GTO Pointz, bolehla rujuk entry ini :  [[GTO Pointz]

  • MaS PuTRi 19 July 2010 at 12:13 pm

    saya suka milo yang dijual di foodcourt.. bukan yang bancuh. sedap sangat, pekat je milo dia. camane diorang buat ek?

    HOT TIPS: BAGAIMANA SAYA BERJAYA KAHWIN LELAKI KAYA

  • MaryamJamilah 19 July 2010 at 1:17 pm

    Oh.. terima ksih daun keladi. nanti berilah lagi. :p yang pasti janji sy dikotakan, gi minum milo tabur esok harinye. :)

  • Anne Boleyn 19 July 2010 at 1:31 pm

    gahaa.. thanx a lot bro. tak sangko den terpilih.. :) best arh bro wat gto point nie..

  • Sharinginfoz 19 July 2010 at 2:06 pm

    jadi pemenang… thanks, hmmmmm kalau simpan 10 tahun ni boleh le beli rumah kot…. he he he

  • Eyriqazz 19 July 2010 at 2:44 pm

    @MaS PuTRi :hik3…ada secret ingredient kot?

    @MaryamJamilah:sama2..u deserve it…

    @Anne Boleyn:sama2….bestke?takpe,nanti saya kasi pointz lagi..Sharing is Caring kan?

    @Sharinginfoz:hik3..rumah mainan ble bro…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: