Pemenang 5 X 2 GTO Pointz

Entry Advertorial | 2 Kegembiraan Minggu INI dirujuk . Jadi, hari ini, ingin mengumumkan pemenang/Pengomen terbaik entry itu yang bakal memenangi:

Inilah pemenang beserta komen yang saya pilih :
1) Liyana Lunia – Pheww beruntungnyaaa bro eyriqazz dah dapat dah advertorial, sampai dua pulak T____T kalau ynn memang tak boleh, tak setia org kata LOL HAHA tapi macam nak tahu je jumlah dia tu ehem ehem .// sangat tak sabar nak baca tips dari org berpengalaman, .// cemburu bila tengok bloggers yg rajin join event sbb ynn jrg dpt join2 T___T
2) Faizal the Newcaster – owh..ada special tab untuk advertorial..first time tengok..hehe .motivasi untuk cuba dapat tab tu gak.. :).congrats bro..sudah 2 tuu..i’m sure more is coming
3) Hidayah Ismawi – Congrats! Seriously it took only less than a year? That actually gives me hope (I’ve only been blogging for 3 months).. can’t wait to see the results.. plus the tips 😉
4) Sharinginfoz – tahniah bro. tumpang gembira….. nanti bolehlah bagi tips ya untuk kawan2, satu lagi.. nampaknya dah melangkah ke alam advertorial.. congrats again
5) aizuddin – memang up to date lah bro. tak tau pulak ada advertorial untuk nuffnang. tak sabar nak tunggu tutorial. 😉
Tahniah buat semua. Oh ya, pointz yang ni blom diupdatekan. Tapi akan diupdatekan asap. Bagi sesiapa yang belum tahu apa itu GTO Pointz, bolehla rujuk entry ini : GTO Pointz
P/s : Terimakasih buat semua. More GTO Pointz akan muncul  nanti.
P/s/s : Entry Advertorial akan dipublishkan pagi besok. Jangan lupa mengomen dan sertai . Menarik dan mungkin GTO Pointz akan diberikan juga kepada pengomen terbaik.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

2 thoughts on “Pemenang 5 X 2 GTO Pointz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.