Pemenang 10 X 3 GTO Pointz

Salam Malam dari Eyriqazz,

Entry I-City Shah Alam | Pengalaman Mengujakan di Bandar Paling Bercahaya di Malaysia dirujuk. Jadi, malam ini ingin mengumumkan pemenang pengomen terbaik entry Anmum Salutes Dad Contest yang bakal memenangi :


Inilah pemenang berserta komen terbaik yang saya pilih:

1) Sumijelly – susu anmum memang sesuai untuk ibu2 yg sedang mengandung. kerana susu ini memberi zat pada bayi dalam kandungan…

congrats eyriqq….


2) Hidayah Ismawi – WoW! New advertorial eh? Great 😉 Yup, all dads need to be appreciated.. they may not always be very good at showing their emotions but in the end we know that no matter what problems arise, our dads will be there to watch our back..


Tetap anak abah 🙂


3) Darkbatman – haha..congrates bro!.sgt jeles same ngko..hoho..btw, dad is our most special person in our life..biler lg mase tuk menghargai dia klau bkn slg dia masih ade? anmum the best!


4) Lily Norliza – wow congrats new advertorial writeup =) lama gak tempoh contest ni eks w’pon father’s day mcm lama gak dah berlalu…tapi of course we can always celebrate father’s day at any date of the year 😉 tak perlu tunggu particular date shj (^_~)


5) Eykameow – ishh. tetibe baca entry ni rasa macam nak gi peluh abah saya skrg :’) entry yg sgt menyentuh perasaan. wlupun sbnr nya ia utk sebuah contest..tp sgt tersentuh lah!! lg2 tgok gmbr alesya dr dye kecik :’) best!


6) Mat Joe – jadi bapa memang special. dugaan pun tinggi jugak, especially time sakit dan merengek.
tapi time dia gelak senyum sihat, org admire anak kita comel. time tu laa rasa best sangat jadi bapak.
waktu anak start dpt step, meniarap, mengesot, merangkak, dudu, berdiri, jalan, semula tu special!


7) Anne Boleyn – congrats eyriqaaaz! entry ini lah yang di nanti2. 1st advertorial bro. hehe. thumbs up!! u manage to deliver it clearly to ur readers. sooo.. memang tak sia2 lah nuff bagi peluang ni kat bro eyriqaaz 🙂


8) Liyana Lunia  – halamak jeles nyaaaaaaaaa. okay jeles sbb entry ini 2 hari menjadi entry melekat hihi btw congrats eyriqazz dah dpt advertorial *jeles*.ohh, senang lah contest dia, nak join jugaa

9) Velasrizal – alamak aku xde anak lagi..blh ke join kontest ni..

10) Zikr the Jalanan Sepi Perantau – menyentuh perasaan… semoga berjaya bro… 🙂

Tahniah buat semua. Oh ya, pointz yang ni blom diupdatekan. Tapi akan diupdatekan asap. Bagi sesiapa yang belum tahu apa itu GTO Pointz, bolehla rujuk entry ini : GTO Pointz

P/s : Apa Pandangan Anda Pasal GTO Pointz ni ? OK ke?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

5 thoughts on “Pemenang 10 X 3 GTO Pointz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.