Maya Karin Bercerai | Diceraikan Talak Satu

Takziah diucapkan buat Maya Karin. Sumber Mstar mengatakan Maya Karin Sah Bercerai Talak Satu yang baru saja sempat saya baca. Time weekend camni, gosip artis memang menjadi salah satu bahan bacaan saya.

” Pelakon dan pengacara Maya Karin disahkan bercerai talak satu dengan suaminya Muhammad Ali Abdullah di Mahkamah Rendah”


Saya begitu mengkagumi lakonannya terutamanya dalam filem Puntianak Harum Sundal Malam. Dulu, pernah dengar gosip dia bercinta dengan ahli politik terkenal dan bila mendengar perkhabaran dia kahwin dengan Mat Salleh, saya pun terkejut juga. Apapun, jodoh itu ditangan Tuhan. Semoga Maya Karin tabah. Kata orang ,patah tumbuh hilang berganti. Easy said than done , rite?

Umm,  Benarkah Wanita Tempatan Sukakan Lelaki Warga Asing ? terjawab . Benar juga tapi tak semuanya kekal hingga ke anak cucu. Banyak kan artis yang kahwin dengan warga asing berakhir dengan perceraian ?

P/s : Semoga Maya Karin terus tabah meneruskan kehidupan. Saya memang sukakan lakonannya especially masa filem dia jadi ikan duyung tu. 

P/s/s : Apa pula pandangan anda? Kenapa perceraian ini terjadi? Saya dah lama tak follow kisah dia, kena tanya BeautifulNara ni. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Maya Karin Bercerai | Diceraikan Talak Satu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.