≡ Menu
Bagus betul jadi Member Jusco ni. Laju je bagi informasi buat ahli-ahlinya. Beberapa hari lepas dapat mesej di handset berkenaan Jusco Mega Sales 2010 yang bakal bermula pada 16 July – 31 August 2010. Dussh, mesti Isteri suka sangat ni, kami ni bolehla dikatakan pengunjung setia JUSCO :
Harga Minyak Baru je Naik, Jom Kita Keringkan Lagi Wallet dengan Bershopping di Jusco
Kena pula dengan Birthday isteri pada 17 July 2010, nampak gaya kenalah bawa Isteri Shopping. Bayar sendiri. Hik3. Apapun, suka shopping di Jusco kerana selesa, tempat yang bersih dan tenang walaupun sesetengah barang lebih mahal dari pasaraya lain especially makanan.
Jusco Mega Sales Muncul lagi
Timingnya elok sekali
Minyak Naik, ada Sale terhidang sebulan lebih kali ini
Rambang mata edenla menjadi mangsa nanti (hik3)
P/s : At least , di Jusco boleh kumpul point dan sales nya boleh tahan juga. CUma tak tahan part bila ramai sangat orang terkejar-kejar membeli belah time sale. Hik3, ada sales, Jualan meningkat, Profit meningkat, Tax pun banyak . Harga barang ketika Sales turun jadi Minyak bolehla naik ya? Dussh, Lu Fikirla Sendiri.
P/s/s : Korang suka shopping di mana pula?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • sHaiRA haIFA 16 July 2010 at 12:08 pm

    uishhh punya lah ramai orang semalam kat jusco taman U, skudai..
    besar2an punya sale tuk smua brg..
    kereta parking smpai luar, jalan pun jem..polis pe lagi saman lah..

  • diana 16 July 2010 at 12:08 pm

    suke shoping kat jusco jugak..nak parking kereta senang.tapi barang2 dapur x penah beli kat jucso.baju kasut handbag selalu nye beli kat jusco je..

  • Encik Psychopath 16 July 2010 at 1:47 pm

    esok pg jugak.

  • mamashasha 16 July 2010 at 2:17 pm

    mak ai….harus terjah ni utk persiapan raya…

  • eykameow 16 July 2010 at 4:59 pm

    eyka suka shooping dkt parkson berbanding jusco. sbb parkson pun leh kumpul point. BONUSLINK :) hihi

  • Sharinginfoz 16 July 2010 at 12:49 pm

    apa lagi serbu….

  • Eyriqazz 20 July 2010 at 10:05 am

    @sHaiRA haIFA:kami singgah di Jusco MidValley minggu lepas.takde jem sangat.Mungkin gaji blom masuk kot

    @diana :samalah kita

    @Sharinginfoz:jom serbu

    @Encik Psychopath :so,meriahtak?

    @mamashasha:jom terjah

    @eykameow :jusco pun ada point.lagi cepat pointnya berbanding bonuslink.hik3..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing