Jom Kuiz Bersama Eyriqazz | Siapakah BeautifulNara?

Oleh kerana tiada e-mail yang diterima untuk No. 191161, di sini Eyriqazz ingin ajak korang berkuiz dan mengasah bakat yang terpendam. 10 GTO Pointz dipertaruhkan kepada sesiapa yang menjawab dengan tepat dan terpantas. Inilah kuiznya yang bakal menguji minda korang yang bertajuk :

Ok, Jawapan ada di bawah ini ( Satu patah perkataan untuk Satu Ayat ya). Lengkapkan menjadi satu ayat yang lengkap dengan 9 patah perkataan kesemuanya. Ok, Jom inilah ayat-ayatnya :
Beautifulnara Seorang Blogger Popular. Sangat Hensem dan Senyuman Menawan. Sekarang Semakin Bergaya dan Menjadi Tumpuan. Popular dan Hebat namun Humble Orangnya. BeautifulNara cakap Cinta dan Sayang Sama Fazlin Tunang Tersayang. Bakal Kahwin Tahun Depan dia Sudah Merancang Persiapan. Blogger Hebat, Sebutan, Kegemaran dan Masih Menjadi Igauan. Perwatakan Menarik, Mudah Mesra, Peramah dan Juga Tunangan Someone. Sungguh tak Rugi Aku Join Nuffnang, Jumpa Pelbagai Orang.
Klu : 1) 9 patah perkataan. 2) Setiap ayat, satu patah perkataan.
P/s : Jom solve the puzzle…..Mudah aje..Jawapan bolehla diberikan di komen entry ini.

UPDATED – Hadiah ditambah menjadi 20 GTO Pointz @RM20 …Ahakszz…Selamat Mencuba

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

32 thoughts on “Jom Kuiz Bersama Eyriqazz | Siapakah BeautifulNara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.