I Love You HanaLoveNest

I Love You HanaLovenest

Oh, sejak aku mengenalimu ketika Nuffnang Sharing Session, aku sudah jatuh cinta. Dengupan jantungku berdegup kencang bila mendengar namamu. Oh, Kesetiaanku Diuji Lagi. Kenapa ini yang terjadi padaku?Ohh, Sukarnya untukku meluahkan kata-kata. 

Hak3, bunyi kontroversi je. Tahu dek Isteri sah pinggan mangkuk dibalingnya. Sebelum ianya terjadi, baiklah eden berterus terang. Actually, I Love Your Entry HanaLovenest @ Anne Boleyn. Entry Anne yang bertajuk : Nuffnang Sharing Session : Tips Dari Assistant Kepada Eyriqazz (Exclusive Video!!!)  dirujuk.

I really love that entry especially Part Video yang telah di uploadkan di Youtube. Jom Layan both of the Video :

Part 1
Part 2

Dussh, siap dia ingat lagi apa yang eden cakapkan. Malu juga teringat apa yang dia ulangkan balik  :

” Terutama Sekali saya nak mengucapkan Terima Kasih la Pada Nuffnang Sebab Sudi jemput saya sebagai Guest Blogger pada event kali ini. Sebenarnya sayapun takdelah terkenal sangat , saya biasa-biasaje . Sayapun masih belajar lagi. Belajar dengan blogger-blogger lain, kongsi-kongsi ilmu . Saya tak anggap pun diri saya sebagai blogger hebat”.

Ewah, ajuk sepatah-sepatah lagi. Plus dengan suara selsema dan sengau-sengaunya menambahkan lagi keunikan video itu. Korang layanlah, memang tak rugi pun. 

Terima Kasih Anne, tak sangka berbakat juga Anne dalam buat Video ni. CaRa cakap pun konfiden, memang boleh pergi lebih jauh lagi ni. Teruskan usaha. Pasal blog Anne, jangan risau, later onnn, eyriqazz akan terjah and komen sampai menangis. Hik3, takdelah, komen pasal blog Anne dan apa yang boleh diperbaiki lagi.

I vote Ur Entry 4 ” The Best Entry For Nuffnang Sharing Session at Pak Li Kopitiam “. 
Terima Kasih Hana @ Anne Boleyn dari saya
Entry anda saya suka dan buat saya gembira
Pencetus semangat dan Inspirasi untuk terus berusaha
Ke arah yang positif, semoga lebih kejayaan dicipta

P/s : Apa pula komen anda? Bagus tak Sharing Session seperti yang Nuffnang anjurkan ini? That’s one of the main reason I stick and setia bersama Nuffnang, Nuffnang really appreaciate dan cuba mengeratkan hubungan ‘Komuniti Sesama Bloggers/Nuffnangers’

P/s/s :Stay tune for the next Sharing Session with ….Jeng,Jeng, Jeng…Kak INA KL  . Gurau aje, tapi kalau betul , OK tak? Tentu ramai yang mahu mendengar rahsia dari Kak Ina KL kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “I Love You HanaLoveNest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.