I Love to Touch My _____

I Love to Touch My _____  ( Saya suka menyentuh saya……) . Sentuh apa ya? Hik3, sound naughty rite? Bukanlah, Saya suka menyentuh ‘touch screen phone’. Sudah bertahun-tahun saya tidak menukar handphone dan betul-betul teruja bila tengok rakan-rakan dan juga orang tersayang sudah mula bertukar handphone. Oh, Gelora di Hati untuk Memiliki touch Screen Phone.


Psst, kenapa saya mahu/ suka ‘touch screen phone’ :

1) Isteri baruje bertukar Ke Touch Screen Phone

Serius, sangat jealous. Feature dan nampak cool betul dengan touch screen. Ada gaya yang tersendiri dan nampak lebih mesra antara pengguna dan phone. Hik3, orang cakap benda pun bernyawa, jika dibelai dan dimanja, diorang pun akan sayang kat kita. Sentuhan mesra ini mungkin akan membuatkan jangka hayatnya bertambah lama.


2) Samsung Corby Touch Screen Phone yang Saya Menangi ketika Samsung Corby Carnival telahpun Hilang

Kesedihannya masih terasa sehingga kini. Sampaikan Isteri menangis berjam-jam lamanya. Namun, memang puas hati apabila Isteri begitu menyukai touch screen phone dan sejak dari itu saya pun sudah jatuh cinta juga. I want Touch Screen Phone too…So Cool dan tidak sukar untuk menggunakannya. Selalu juga curi-curi menggunakan touch phone Isteri.

3) Lebih selesa menggunakan
-Tidak la lenguh sangat tangan untuk menulis especially bila nak membalas sms. touch sini, touch sana, done dah boleh hantar.

4) Sehati sejiwa, Isteri Ada, Suami Ada
– Barula lebih meriah keluarga saya, isteri ada Touch Screen handphone, saya pun mahu memilikinya juga. Nak, nak….sudah pasti saya mahukan juga.

Namun, Isteri sudah membeli Handphone Touch Screen jenama Nokia, sebelum ini hadiah yang dimenangi dari Samsung Corby, saya pula teruja bila tengok iklan Nuffnang , tak lain tak bukan :


LG Cookie 3G TouchScreen
Selain LG Cookie 3G, pilihan lain adalah LG Cookie Plus dan LG Cookie Fresh, dengan 5 pilihan warna yang menarik

Touch Screen ini baru dilancarkan tahun lepas dan antara yang paling murah di pasaran Malaysia dan mendapat respons yang begitu memberansangkan .

Kenapa LG menjadi pilihan hati untuk touch screen handphone :

Salah satu sebabnya ianya nampak So Cool dan menarik .DItambah pula, saya memang berpuas hati dengan produk LG, memuaskan, bermutu , dan tahan lama. Life’s Good and I Love It…Contohnya :
1) Pengalaman Bersama LG HDTV betul-betul Mengujakan .
 Gandingannya dengan Astro B.yond benar-benar menggembirakan saya terutamanya ketika menonton Perlawanan Piala Dunia 2010.

2) Iklannya yang menarik dan membuatkan saya Mahu memilikinya

Yes, yang menariknya, Nuffnang dengan kerjasama LG akan menganjurkan :

Saya mahu join, yang lebih mengujakan lagi dengan kehadiran  blogger Idola/kegemaran saya dari dulu (sebelum saya mengenali apa itu Nuffnang). Tak lain tidak bukan adalah :

Dengan tema Monsters (Raksasa) tentu mengujakan. Oh Nuffnang :

Count Me IN!!! Raksasa Eyriqazz akan mengganass!!!RAWRRRR!
I’m Going To LG Cookie Monster Party!!!
LG Cookie Touch Phone mengujakan dan menarik hati
Saya suka dan keinginan yang tinggi untuk memiliki
Semoga Ianya menjadi realiti
Oh, aku teruja, please be mine saya akan belai dengan sentuhan tidak berbelah bagi
LG Cookie Monster Party dinanti-nanti
Event yang menarik sudah semesti
Life’s Good, parti oh parti
Jemputla saya, sudah pasti saya akan hadiri
P/s : Entry ini ditulis bagi melayakkan saya untuk menghadiri LG Cookie Monster Party. Wish Me Luck!!. Nuffnangers, jom join sekali. All Nuffnang event memang best dan menarik!!! You Won’t Regret It.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “I Love to Touch My _____

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.