≡ Menu
Beberapa hari lepas, kami dinner di HR Steak House Kampung Baru. Memang terbaik dan sedap. Harga pun berpatutan. Memang berbaloi dan memuaskan hati.
Chicken Grill, RM7.50
Chicken Cordon Blue, RM7.50
Air Buah Tembikai dan Durian Belanda (Best-best)
Pemandangan KLCC di waktu Malam cantik juga
HR Steak House Kampung Baru pilihan hati
Harga berpatutan, suasana santai kami singgahi lagi
Sudah cuba tergoda diri
Ingin datang berkali-kali
P/s : Ada sesiapa yang pernah singgah di sini? Apa pandangan anda pula?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Matjoe 1 July 2010, 3:52 am

    pernah pegi, mmg sedap daripada yang kapal tu

    Reply
  • suzzsuzie 1 July 2010, 3:55 am

    tak pernah singgah…kena cari cari ni, tak pernah jumpa semurah ni…

    Reply
  • cik helena 1 July 2010, 5:07 am

    cube rasa air mangga dia memang terbaik!huuu saya suka makan kat sini!

    Reply
  • intanurulfateha ❤ 1 July 2010, 5:37 am

    mcm best je
    dah la murah

    Reply
  • mrs adam 1 July 2010, 6:42 am

    HR ni la tempat lepak2 masa student sebab hostel kat depan tu je.Juga pernah tengok HR sebelum ni(versi lama yang tak best-beberapa tahun lepas)
    Sekarang HR ni memang best dan paling penting harga dia murah gile.

    Reply
  • mama zharfan 1 July 2010, 7:39 am

    salam ziarah :)

    need ur help to vote for my lil Ariff..u need to write ‘Vote 02′ at comment section at this link:

    http://damiaqish.blogspot.com/2010/07/top-8-green-cutest-baby-cute-contest.html

    Reply
  • Sharinginfoz 1 July 2010, 3:28 am

    memang sodapnya waktu tengah hari ni… tak berkesempatan nak pi kat sana….

    Memang Carrefour Silap

    Reply
  • Suliana 1 July 2010, 3:51 am

    sedapnye.. blh la singgah klu gi kg baru..

    Reply
  • ieyka02 1 July 2010, 3:57 am

    murah n nmpak sgt yummylici0s tue..

    Reply
  • SyUhAdA 1 July 2010, 12:07 pm

    aah…
    HR mmg bes..
    stakat nie dh 2 kali pegi…
    kali trakhir jumaat lps…
    nnti nak pegi lg…
    sedap pon sedap jgk…
    hrga pon brpatutan..

    Reply
  • velasrizal 1 July 2010, 6:18 am

    dh penah mkn kt sini byk kali..mmg murah..

    5 Kekurangan Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita !

    Reply
  • lina 2 July 2010, 12:26 am

    salam bagi direction kat area mana kampung baru tu/
    Tq

    Reply
  • cimon 2 July 2010, 4:07 am

    Best kan?

    Berbaloi2…

    heheh (^v^)

    Reply
  • Anonymous 4 July 2010, 10:27 am

    restoran ni mmg antara yg paling best n murah…seme mknan die mantap. every month mmg rindu je nk g cni..

    Reply
  • zdyana 5 September 2010, 5:12 am

    sorry bole xsesiapa bg contct no. hr steak house ni.. nk try la tp nk reserve kot tok bln pose ni.. if ssiape ade leh x emailkn kat zdyana89@gmail.com.. thnkz

    Reply
  • AYuNG 24 January 2011, 4:59 am

    erm…..nmpak sedap la…
    murah lagi tuh…:)

    Reply
  • Anonymous 15 February 2011, 5:38 am

    ade contact number dia x….nk reserve la…..kalo ade anta kt nasyithahtomaries88@gmail.com

    Reply
  • Anonymous 27 July 2012, 2:32 am

    sy nk phone number HR steakhouse…kalau ade tlg send ke j.johnrambo46@yahoo.com

    Reply
  • clutchpedal 17 March 2013, 8:34 pm

    pinjam sat hang punya karya…buat reference kat forum AFN v2…syukran…

    Reply
    • eyriqazz 17 March 2013, 9:38 pm

      boleh…letak kredit sekali ya..

      Reply
  • mieya mieya 12 July 2013, 9:16 pm

    hai. ada contact num x? nak boleh? mealuffy@yahoo.com

    Reply
  • nor 12 July 2014, 6:50 pm

    Sesapa ade no hr steak house x? Klu ade..bole post sini? Thx a lot guys

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »