≡ Menu
Beberapa hari lepas, kami dinner di HR Steak House Kampung Baru. Memang terbaik dan sedap. Harga pun berpatutan. Memang berbaloi dan memuaskan hati.
Chicken Grill, RM7.50
Chicken Cordon Blue, RM7.50
Air Buah Tembikai dan Durian Belanda (Best-best)
Pemandangan KLCC di waktu Malam cantik juga
HR Steak House Kampung Baru pilihan hati
Harga berpatutan, suasana santai kami singgahi lagi
Sudah cuba tergoda diri
Ingin datang berkali-kali
P/s : Ada sesiapa yang pernah singgah di sini? Apa pandangan anda pula?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Matjoe 1 July 2010 at 3:52 am

    pernah pegi, mmg sedap daripada yang kapal tu

  • suzzsuzie 1 July 2010 at 3:55 am

    tak pernah singgah…kena cari cari ni, tak pernah jumpa semurah ni…

  • cik helena 1 July 2010 at 5:07 am

    cube rasa air mangga dia memang terbaik!huuu saya suka makan kat sini!

  • intanurulfateha ❤ 1 July 2010 at 5:37 am

    mcm best je
    dah la murah

  • mrs adam 1 July 2010 at 6:42 am

    HR ni la tempat lepak2 masa student sebab hostel kat depan tu je.Juga pernah tengok HR sebelum ni(versi lama yang tak best-beberapa tahun lepas)
    Sekarang HR ni memang best dan paling penting harga dia murah gile.

  • mama zharfan 1 July 2010 at 7:39 am

    salam ziarah :)

    need ur help to vote for my lil Ariff..u need to write ‘Vote 02′ at comment section at this link:

    http://damiaqish.blogspot.com/2010/07/top-8-green-cutest-baby-cute-contest.html

  • Sharinginfoz 1 July 2010 at 3:28 am

    memang sodapnya waktu tengah hari ni… tak berkesempatan nak pi kat sana….

    Memang Carrefour Silap

  • Suliana 1 July 2010 at 3:51 am

    sedapnye.. blh la singgah klu gi kg baru..

  • ieyka02 1 July 2010 at 3:57 am

    murah n nmpak sgt yummylici0s tue..

  • SyUhAdA 1 July 2010 at 12:07 pm

    aah…
    HR mmg bes..
    stakat nie dh 2 kali pegi…
    kali trakhir jumaat lps…
    nnti nak pegi lg…
    sedap pon sedap jgk…
    hrga pon brpatutan..

  • velasrizal 1 July 2010 at 6:18 am

    dh penah mkn kt sini byk kali..mmg murah..

    5 Kekurangan Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita !

  • lina 2 July 2010 at 12:26 am

    salam bagi direction kat area mana kampung baru tu/
    Tq

  • cimon 2 July 2010 at 4:07 am

    Best kan?

    Berbaloi2…

    heheh (^v^)

  • Anonymous 4 July 2010 at 10:27 am

    restoran ni mmg antara yg paling best n murah…seme mknan die mantap. every month mmg rindu je nk g cni..

  • zdyana 5 September 2010 at 5:12 am

    sorry bole xsesiapa bg contct no. hr steak house ni.. nk try la tp nk reserve kot tok bln pose ni.. if ssiape ade leh x emailkn kat zdyana89@gmail.com.. thnkz

  • AYuNG 24 January 2011 at 4:59 am

    erm…..nmpak sedap la…
    murah lagi tuh…:)

  • Anonymous 15 February 2011 at 5:38 am

    ade contact number dia x….nk reserve la…..kalo ade anta kt nasyithahtomaries88@gmail.com

  • Anonymous 27 July 2012 at 2:32 am

    sy nk phone number HR steakhouse…kalau ade tlg send ke j.johnrambo46@yahoo.com

  • clutchpedal 17 March 2013 at 8:34 pm

    pinjam sat hang punya karya…buat reference kat forum AFN v2…syukran…

  • mieya mieya 12 July 2013 at 9:16 pm

    hai. ada contact num x? nak boleh? mealuffy@yahoo.com

  • nor 12 July 2014 at 6:50 pm

    Sesapa ade no hr steak house x? Klu ade..bole post sini? Thx a lot guys

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing