HR Steak House Kampung Baru | Terbaik Punya

Beberapa hari lepas, kami dinner di HR Steak House Kampung Baru. Memang terbaik dan sedap. Harga pun berpatutan. Memang berbaloi dan memuaskan hati.
Chicken Grill, RM7.50
Chicken Cordon Blue, RM7.50
Air Buah Tembikai dan Durian Belanda (Best-best)
Pemandangan KLCC di waktu Malam cantik juga
HR Steak House Kampung Baru pilihan hati
Harga berpatutan, suasana santai kami singgahi lagi
Sudah cuba tergoda diri
Ingin datang berkali-kali
P/s : Ada sesiapa yang pernah singgah di sini? Apa pandangan anda pula?

Comments

  1. mrs adam says

    HR ni la tempat lepak2 masa student sebab hostel kat depan tu je.Juga pernah tengok HR sebelum ni(versi lama yang tak best-beberapa tahun lepas)
    Sekarang HR ni memang best dan paling penting harga dia murah gile.

  2. SyUhAdA says

    aah…
    HR mmg bes..
    stakat nie dh 2 kali pegi…
    kali trakhir jumaat lps…
    nnti nak pegi lg…
    sedap pon sedap jgk…
    hrga pon brpatutan..

  3. Anonymous says

    restoran ni mmg antara yg paling best n murah…seme mknan die mantap. every month mmg rindu je nk g cni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing