≡ Menu
Dushh, siapa punya angkara la yang search gambar Perempuan Minum air mani dari segi kesihatan ni? Bro Je JAI dan Kembar Si Diva Popular  , baik hang ngaku cepat. Hak3, gurauje bro.
Seronok juga tgk hits yang datang dari search engine di Histats . Antara yang menarik perhatian saya di situ untuk hari ini  adalah, ” hint lelaki suka wanita, lelaki jalang, dan cerita lisa surihani”
P/s : Hik3, macam-macam yang kita jumpa melalui blogging ni kan?
P/s/s : Apa pula kisah anda? Tentu ada yang lebih menarik untuk dikongsi-kongsi.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Jard The Great 26 July 2010 at 12:08 pm

    errrrrrrrr.. apsal diorg nak minum air mani tuuu??? tak fhm sungguh laa

  • Che Armster 26 July 2010 at 12:25 pm

    oohh tidak.. aku tidak sepervert itu lagi hahaha

  • Dauspozi 26 July 2010 at 12:34 pm

    erk!… 18sx…

  • Azmil aka Jamel 26 July 2010 at 12:41 pm

    gila punya angkara … wakakakakaka

  • ♥ shiMawar ♥ 26 July 2010 at 1:16 pm

    haha..search camni pn ade ek..?sabo jek le.. :p

  • soffya cik bulan 26 July 2010 at 1:25 pm

    sm lh bro..sy ni…mcm2 keyword plik ada..
    suka gk buat ulasan keyword ni, bg idea utk entry..
    lables “Keyword’ adlh sume psl keyword..hu

  • ::~jAy DaMiEn~:: 26 July 2010 at 2:04 pm

    aku terkena bro… adeiiii~ hahaha…

  • Amy Syaquena 26 July 2010 at 2:54 pm

    salam..

    singgah dan follow jemput ke teratak amy ye…macam2 sekarang nie..

  • Amir Izzat 26 July 2010 at 12:05 pm

    haha..macam2 lah

  • Sharinginfoz 26 July 2010 at 2:33 pm

    memang pelik2 betul org cari kan

  • mie 26 July 2010 at 3:39 pm

    huh!!!!!
    macam2 pencarian ….
    inilah gunanya internet..

  • HidrogeN 26 July 2010 at 4:09 pm

    mcm2 sungguh org cari kat internet

  • JAI 26 July 2010 at 4:27 pm

    Cehh..kena lagi gua..hehe..Nie mesti sikembor azwan nie punyer cerita nie..aduyaiii..cuba check entri dia mesti ada tu..ahaks..ahaks..

  • amirah 27 July 2010 at 1:43 am

    hahaha…takde keje lain ke hapa??

  • yanmie 26 July 2010 at 6:03 pm

    aiyooo yg macam nie pun ada jugak orang cari ye..hahaha macam2 manusia sekarang nie :P

  • Sumijelly 27 July 2010 at 6:40 am

    aiyo….. ada ka cari tu…
    nak cari anak ikan leh la dlm blog eyriq..hahahaha

    Sumijelly.com

  • Eyriqazz 27 July 2010 at 5:56 am

    @Amir Izzat:macam2

    @Jard The Great:entah…hik3

    @Che Armster:oh bukan bro ke,kembar bro?

    @Dauspozi ;erk,dah masuk 18 blom?

    @Azmil aka Jamel:waka waka

  • Eyriqazz 27 July 2010 at 5:58 am

    @♥ shiMawar ♥:macam2 kan?

    @soffya cik bulan;hik3,setuju2

    @::~jAy DaMiEn~:: ;terkena?bukan entry hangit ni..hik3

    @Sharinginfoz :betul2

    @Amy Syaquena :thanks singgah..nanti saya singgahi

  • Eyriqazz 27 July 2010 at 6:01 am

    @mie:hik3..itulah gunanya internet..tepuk dada,tanya selera

    @HidrogeN :macam2

    @JAI:hik3…bro monster Jambu…mestila kena

    @yanmie:macam2 kak yan

    @amirah:xde kot…hik3

  • Mr. J 20 December 2011 at 10:49 am

    Aku datang sini sebab tajuk tu nampak best jer.. hehehe. lama xmelepak sini.

  • Anonymous 20 August 2012 at 4:22 pm

    best apa minum air mani….

  • Anonymous 13 November 2012 at 4:37 pm

    haram minum bende alah ni

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing