Gambar Perempuan Minum Air Mani Dari Segi Kesihatan

by eyriqazz on 26 July 2010

Dushh, siapa punya angkara la yang search gambar Perempuan Minum air mani dari segi kesihatan ni? Bro Je JAI dan Kembar Si Diva Popular  , baik hang ngaku cepat. Hak3, gurauje bro.
Seronok juga tgk hits yang datang dari search engine di Histats . Antara yang menarik perhatian saya di situ untuk hari ini  adalah, ” hint lelaki suka wanita, lelaki jalang, dan cerita lisa surihani”
P/s : Hik3, macam-macam yang kita jumpa melalui blogging ni kan?
P/s/s : Apa pula kisah anda? Tentu ada yang lebih menarik untuk dikongsi-kongsi.
  • Amir Izzat 26 July 2010 at 12:05 pm

    haha..macam2 lah

  • Jard The Great 26 July 2010 at 12:08 pm

    errrrrrrrr.. apsal diorg nak minum air mani tuuu??? tak fhm sungguh laa

  • Che Armster 26 July 2010 at 12:25 pm

    oohh tidak.. aku tidak sepervert itu lagi hahaha

  • Dauspozi 26 July 2010 at 12:34 pm

    erk!… 18sx…

  • Azmil aka Jamel 26 July 2010 at 12:41 pm

    gila punya angkara … wakakakakaka

  • ♥ shiMawar ♥ 26 July 2010 at 1:16 pm

    haha..search camni pn ade ek..?sabo jek le.. :p

  • soffya cik bulan 26 July 2010 at 1:25 pm

    sm lh bro..sy ni…mcm2 keyword plik ada..
    suka gk buat ulasan keyword ni, bg idea utk entry..
    lables “Keyword’ adlh sume psl keyword..hu

  • ::~jAy DaMiEn~:: 26 July 2010 at 2:04 pm

    aku terkena bro… adeiiii~ hahaha…

  • Sharinginfoz 26 July 2010 at 2:33 pm

    memang pelik2 betul org cari kan

  • Amy Syaquena 26 July 2010 at 2:54 pm

    salam..

    singgah dan follow jemput ke teratak amy ye…macam2 sekarang nie..

  • mie 26 July 2010 at 3:39 pm

    huh!!!!!
    macam2 pencarian ….
    inilah gunanya internet..

  • HidrogeN 26 July 2010 at 4:09 pm

    mcm2 sungguh org cari kat internet

  • JAI 26 July 2010 at 4:27 pm

    Cehh..kena lagi gua..hehe..Nie mesti sikembor azwan nie punyer cerita nie..aduyaiii..cuba check entri dia mesti ada tu..ahaks..ahaks..

  • yanmie 26 July 2010 at 6:03 pm

    aiyooo yg macam nie pun ada jugak orang cari ye..hahaha macam2 manusia sekarang nie :P

  • amirah 27 July 2010 at 1:43 am

    hahaha…takde keje lain ke hapa??

  • Eyriqazz 27 July 2010 at 5:56 am

    @Amir Izzat:macam2

    @Jard The Great:entah…hik3

    @Che Armster:oh bukan bro ke,kembar bro?

    @Dauspozi ;erk,dah masuk 18 blom?

    @Azmil aka Jamel:waka waka

  • Eyriqazz 27 July 2010 at 5:58 am

    @♥ shiMawar ♥:macam2 kan?

    @soffya cik bulan;hik3,setuju2

    @::~jAy DaMiEn~:: ;terkena?bukan entry hangit ni..hik3

    @Sharinginfoz :betul2

    @Amy Syaquena :thanks singgah..nanti saya singgahi

  • Eyriqazz 27 July 2010 at 6:01 am

    @mie:hik3..itulah gunanya internet..tepuk dada,tanya selera

    @HidrogeN :macam2

    @JAI:hik3…bro monster Jambu…mestila kena

    @yanmie:macam2 kak yan

    @amirah:xde kot…hik3

  • Sumijelly 27 July 2010 at 6:40 am

    aiyo….. ada ka cari tu…
    nak cari anak ikan leh la dlm blog eyriq..hahahaha

    Sumijelly.com

  • Mr. J 20 December 2011 at 10:49 am

    Aku datang sini sebab tajuk tu nampak best jer.. hehehe. lama xmelepak sini.

  • Anonymous 20 August 2012 at 4:22 pm

    best apa minum air mani….

  • Anonymous 13 November 2012 at 4:37 pm

    haram minum bende alah ni

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: