Gambar Ariel Peterpan dan Luna Maya yang Terhangat -18 SX-

Sekarang ni, tengah sibuk diperkatakan isu penyebaran Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya. Juga bersama gadis-gadis yang lain. Tiba-tiba dapat e-mail dari seorang rakan dengan tajuk ” Gambar Ariel Peterpan dan Luna Maya yang TerhangaT-18SX-” . Fuhh, bergelora di Hati Eyriqazz ni. Nak buka tak nak ya?
Ariel Peterpan dan Luna Maya
Ala, kalau saya buka e-mail ni pun bukannya orang tahu pun kan? Hak3, dussh,tumbuh tandukkk. Dah kecoh satu Asia Tenggara dan Malaysia, dah heboh di merata media massa dan juga blog, mahu tahu juga gambar apa yang dihantar. Budak ofis pun ada yang bertanya, dah download luna maya video?
Sikap curiosity yang semakin menebal, akhirnya saya membuat keputusan untuk membuka attachment tersebut. Berdegup kencang jantung ini, hangat sangat ke? Mana lagi hangat dengan Kisah Fasha Sandha ngan Jejai? Ataupun Kisah Wan N**** ataupun Pramugara terlampau?
Inilah hasilnya  :
Hangat Tak?
Dushh, ini bukannya hangat, ini hangit. Saya dihangitkan bulat-bulat. Muahaha, ni yang rasa teruja nak buat entry hangit kembali ni. Stay tune, akan muncul tak lama lagi.
Hangat dan Hangit dua-dua mengujakan
Versi Hong Kong, Versi Indonesia sudah di pasaran
Adakah akan muncul versi Malaysia di masa depan
Tanyalah BeautifulNara  mungkin dia ada jawapan

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Gambar Ariel Peterpan dan Luna Maya yang Terhangat -18 SX-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.