Asian Bloggers and Social Media Conference 2010 | Beautifulnara dan Kennysia Kongsi Rahsia

Terbaca di Nuffnang pasal Asian Bloggers and Social Media Conference 2010 yang bakal diadakan pada 28-29 July 2010 ( Rabu dan Khamis) . Wah, satu event yang sangat menarik dan mengujakan hati yang bakal membincangkan pelbagai topik terutamanya berkenaan social media, blogging, etika berblog, kelebihan dan kekurangan berblog, dan pelbagai lagi. Yang bestnya, ianya turut menampilkan bloggers hebat dari Nuffnang seperti :
Dua bloggers ini memang blogger hebat dan blogger contoh . Honestly, setiap hari mesti baca blog mereka ini. Penulisan mereka lain dari yang lain dan membuatkan ku terhibur dan menjadi sumber Inspirasi untuk lebih maju ke depan.
Oh, selain mereka, antara yang dijemput adalah YAB Tun Dr. Mahathir Mohamad (Perdana Menteri Malaysia yang ke 4), Dato’ Sri Tony Fernandes dan tak lupa juga Nikicheong yang juga blogger di bawah Nuffnang.
Actually, aku cukup teruja dengan slot bersama BeautifulNara dan Kennysia . Jom Terjah :
Sesi bersama BeautifulNara, 1215pm 28 July 2010
Blogger’s Highlight:
How do I go from 10,000 visitor per month to 1 million visitor per month using social media and Google
– The importance of branding your blog from the first day you started blogging.
–  What is wrong with bloggers nowadays? Why you MUST NOT blog for money.
Sesi Bersama Kennysia, 230pm 29 July 2010
Blogger’s Highlight:
– How to convince a social media influencer / the online community to broadcast your brand
– Considerations before approaching an influencer
– Case studies on successful online brand communication
Wah, tentu menarik dan mengujakan. Aduyaii, teringin giler nak pergi tapi apakan daya, buat time weekdays/kerja. 2 hari pula tu. Huk3, hopefully adalah rerakan blogger yang pergi dan berkongsi kembali sesi bersama mereka ini. Tentu best dan menarik hati especially part “How do I go from 10,000 visitor per month to 1 million visitor per month using social media and Google” kan?
Kalau korang berminat, masih belum terlambat lagi nak register. Bolehla terjah SINI . Sempat lagi nak register tu, rasanya kalau pergi memang tak rugi coz banyak informasi dapat diperolehi. Who know, anda pula yang bakal menjadi seperti BeautifulNara dan Kennysia selepas ini?
BeautifulNara dan Kennysia berkongsi rahsia
Di Asian Bloggers and Social Media Conference 2010 minggu depan saja
Aduhai, ruginya rasa hati tak dapat turut serta
Banyak Informasi menarik bakal dikongsi dan dicerita
P/s : Ada sesiapa yang pergi tak?
P/s/s : Bestkan kalau dapat join COnference dan event camni?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Asian Bloggers and Social Media Conference 2010 | Beautifulnara dan Kennysia Kongsi Rahsia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.