Anmum Salutes Dad Contest

48 hours Sticky Post . Scroll down for the latest entries.


Father’s Day Muncul Lagi
20 June 2010 tahun ini
Anmum® Salutes Dads untuk Bapa teruja sekali
Terasa diri ini sebagai seorang bapa begitu dihargai
Alisya dan Papa
Terimakasih Anmum kerana mengingati kami
Kempen terbaru buat Bapa dan Contest yang menarik Sempena ‘Father’s Day’ muncul dan teruja hati
Hadiah menarik untuk dimenangi
Jom sama-sama kita sertai

Tentu anda tertanya-tanya apa yang saya maksudkan. Informasi yang saya ingin kongsikan di sini adalah Anmum.Com/my baru sahaja melancarkan “For Dad” Section di dalam laman webnya sempena Father’s Day pada 20 June 2010.

Sempena melancarkan Section terbaru ini dan juga Hari Bapa 2010 , Anmum tidak melupakan golongan Bapa seperti saya dan turut melancarkan Contest yang begitu menarik untuk dimenangi.

Contest ini bermula pada 20 June 2010 dan berakhir pada 17 July 2010.

Mudah sahaja untuk memenangi dan menyertai pertandingan ini, apa yang perlu anda buat hanyalah ikuti 5 langkah mudah ini :


1) Register sebagai ahli Anmum Club di www.anmum.com/my (Contest terbuka kepada ahli Anmum Club saja, registration mudah sahaja, tidak sampai 10 minit). Bagi yang sudah menjadi ahli bolehlah log on terus di website www.anmum.com/my


2) Nominatekan seseorang (bapa) yang anda mahu mereka memenangi hadiah seperti suami, bapa, datuk, bapa saudara, dan sesiapa saja (asakan dia seorang bapa) di ruangan Anmum Salutes Dad –> Anmum Salutes Dad Contest


3)Jawab 2 soalan mudah dan Pergi ke ruangan terbaru iaitu “For Dad” Section untuk mencari jawapannya.


4) Kemudian isikan slogan tidak kurang 15 patah perkataan “ He makes a wonderful dad because __________________________________


5) Akhir sekali jemput rakan-rakan ataupun sesiapa saja untuk menyertai Contest ini selepas menghantar entry anda dengan “Send Link to their friends”

Mudah je kan? Banyak hadiah yang begitu menarik untuk dimiliki. Hadiah mingguan dan Hadiah Utama begitu mengujakan. Inilah masanya untuk anda menyertai Contest ini dan sekiranya bernasib baik anda mampu membuatkan orang yang anda sayangi tersenyum gembira dengan hadiah tersebut.


prizes
Hadiah Menarik untuk Dimenangi
Hadiah Mingguan yang bakal dimenangi (pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang paling tepat dan slogan terbaik) adalah :
-Tiket Membeli belah dari Nike ,Adidas, MPH-Wireless walkman

-Mini Hi-Fi set
-Grooming kit
-Digital Frame

Pemenang hadiah mingguan akan diumumkan melalui e-mail/Anmum Club’s Facebook Fanpage .


Selepas tamat Contest ini, 3 pemenang slogan terbaik dari pemenang mingguan untuk sepanjang Campaign berlangsung akan memenangi salah satu dari 3 hadiah Utama ini :

-Sony Cinematic Gaming Experience -32” Samsung LED TV (Series 4)
-Nikon D5000 (Camera)

Menarik bukan? Jadi, jangan lepaskan peluang ini. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Hargailah jasa seorang bapa dan hadiah yang mungkin dimenangi akan menggembirakan insan tersayang tersebut.

Photobucket
Happy Moment Seorang Bapa dan Anak
Oh, ianya tidak mudah untuk menjadi seorang bapa terutamanya menjadi bapa buat pertama kali. Masih belum berpengalaman dan banyak yang tidak diketahui. Perjalanan dari sebelum menjadi bapa ada dan ilmu perlu dilengkapkan bagi menempuhi cabaran ini.
Mujurlah dengan adanya website Anmum.com/my ini, ianya menjadi semakin mudah. Banyak Informasi boleh diperolehi dan didapati dengan menyertai Anmum Club.
Photobucket
Anmum Club – Ianya merupakan satu komuniti/Club istimewa khas buat ibu dan bakal-bakal ibu yang dilancarkan oleh Fontera Brands (Malaysia) bagi membolehkan ahli-ahlinya di seluruh Malaysia berkongsi pengalaman, informasi, berjumpa dan menikmati pelbagai kelebihan khas dalam menghadapi cabaran sebagai seorang ibu. Golongan bapa juga turut dijemput menjadi ahli bagi memeriahkan dan menyokong Si Isteri dalam menghadapi cabaran menjadi seorang Ibu.
Bagi ibu,bapa, bakal-bakal ibu dan bapa di luar sana, dengan menyertai Anmum Club , antara kelebihannya adalah :
Photobucket
Rangkaian Produk Anmum dari Peringkat kehamilan sehingga ke peringkat kanak-kanak
Produk Anmum yang dibeli boleh ditukarkan dengan mata ganjaran dan bolehlah ditukarkan dengan lebih dari 100 hadiah menarik. Hadiah sampingan turut diberikan ketika “Birthday” dan members-only promotions.

Website – Boleh mendapatkan informasi dan berinteraksi dengan ibu-ibu di luar sana dan berkongsi pendapat , nasihat dan pengalaman di forum yang disediakan. Pelbagai informasi berkenaan KeibuBapaan boleh diperolehi disini.

Selebihnya, bolehla rujuk di websitenya di http://www.anmum.com/my

Anmum Club begitu mengujakan hati
Kaum ibu dan kini bapa turut diajak sekali
Terasa diri ini begitu dihargai
Informasi berguna, banyak kelebihan untuk seisi keluarga sudah semesti
Contest buat Si Bapa hadiah menarik sedia menanti
Bersama sertai peluang yang ada perlulah direbuti
Marilah sama-sama menyertai di sini
Bila menang Si Bapa gembira , kitapun ‘happy’
Lebih lanjut bolehla refer Website INI
Khas buat Bapa Anmum (And Mum) sudahla pasti
Joini Anmum Club gembiranya hati
Saya dan Isteri sudah register, anda bila lagi?
P/s : Jom sama-sama menyertai Contest menarik ini disamping menjadi ahli Anmum. Saya pasti anda pun akan berpuas hati. Sharing is Caring, apa yang baik, elok-elokla dikongsi.



P/s/s : Satu lagu ciptaan sendiri buat Si Bapa dan diri sendiri

Papa n Alisya 2
Bapa, Bapa Engkaulah Raja Hatiku
Bila ku berduka, engkau hiburkan dan tidurkan akuContest Anmum Hadiah Menarik mesti sertai agar dikau tersenyum dan Gembira Selalu
Tanpa kamu siapalah Aku
Gembirakan bapa tanggungjawab anak-anak dan juga Ibu
Bila dia Gembira, Hati pun Happy SelaluBapa,Bapa, Terima Kasih dan Selamat Hari Bapa dariku
Semoga dikau Bahagia dan Gembira Selalu
P/s/s/s : Choose Anmum for the greatest journey you’ll ever take
Becoming a Father and Mother It is great
Anmum make it is easier and to a greater height
Helping for better Success for Parents and Kids

Comments

  1. Lily Norliza says

    wow congrats new advertorial writeup =) lama gak tempoh contest ni eks w’pon father’s day mcm lama gak dah berlalu…tapi of course we can always celebrate father’s day at any date of the year 😉 tak perlu tunggu particular date shj (^_~)

  2. says

    @Sharinginfoz :memang inisiatif yang bagus untuk kaum bapa seperti kita..anmum pun dah ok..sound good..kita sebagai bapa,sokong2la..hadiah pun menarik..saya pun dah join..mana tau, ada rezeki utk ayah saya…anda pula dah join blom?

  3. says

    @Suliana :jgn lupa ajak member2 lain join..hadiah byk dah peluang pun tinggi..inilah masanya untuk menghargai jasa seorang bapa..

    P/s :yup,this is my latest advertorial…it was worth it n banyak informasi berguna di anmum ini..

  4. says

    @shiori_LA:yup..hadiah memang untuk bapa..tapi kalau menang bapa nak kasikan kat anda, apa salahnya?bapa2 seperti kami ni memang akan utamakan anak2 dulu..tapi akan teruja dan tersentuh hati bila anak kasi present..

  5. says

    @Hidayah Ismawi:u r rite..setuju sgt2..tak lengkap satu keluarga tanpa bapa..inilah masanya untuk menunjukkan kasih sayang kita..no pain,no gain..jika menang,hadiah menarik menanti…

  6. says

    @cimon :tidur itu nikmat dan bagus untuk kesihatan…hobi?issh..siapa yang tak suka tidur?hik3…

    Orang bujang pun ble join..apa salahnya..later on orang bujang pun bakal jadi bapa kan?apa salahnya mendapatkan informasi berguna dan join contest ini

  7. says

    haha..congrates bro!
    sgt jeles same ngko..hoho..
    btw, dad is our most special person in our life..
    biler lg mase tuk menghargai dia klau bkn slg dia masih ade? anmum the best!

  8. eykameow :) says

    ishh. tetibe baca entry ni rasa macam nak gi peluh abah saya skrg :’) entry yg sgt menyentuh perasaan. wlupun sbnr nya ia utk sebuah contest..tp sgt tersentuh lah!! lg2 tgok gmbr alesya dr dye kecik :’) best!

  9. says

    @Lily Norliza : u r rite..at least anmum did sumtin untuk menghargai jasa baik..terharu juga saya dibuatnya walaupun baru menjadi bapa selama setahun

  10. Matjoe says

    jadi bapa memang special. dugaan pun tinggi jugak, especially time sakit dan merengek.

    tapi time dia gelak senyum sihat, org admire anak kita comel. time tu laa rasa best sangat jadi bapak.

    waktu anak start dpt step, meniarap, mengesot, merangkak, dudu, berdiri, jalan, semula tu special!

  11. Liyanaa. says

    halamak jeles nyaaaaaaaaa. okay jeles sbb entry ini 2 hari menjadi entry melekat hihi btw congrats eyriqazz dah dpt advertorial *jeles*

    ohh, senang lah contest dia, nak join jugaa

  12. says

    congrats eyriqaaaz! entry ini lah yang di nanti2. 1st advertorial bro. hehe. thumbs up!! u manage to deliver it clearly to ur readers. sooo.. memang tak sia2 lah nuff bagi peluang ni kat bro eyriqaaz :)

  13. says

    @eykameow :) :thanks eyka..tanpa bapa siapalah kita kan?hargailah dia sebelum kita merinduinya….jgn lupa join contest skali..mana tau ada rezeki eyka..eyka pun dah tak lama lagi dah nak kawin kan?

  14. says

    @Matjoe:setuju bro..jadi bapa adalah satu pengalaman yang sukar diucap dengan kata-kata…lidah kelu untuk berkata, tapi tingkah laku seorang bapa yang mengiyakan kasih sayang seorang bapa..thanks to anmum juga..byk informasi kebapaan boleh diperolehi…

  15. says

    @Anne Boleyn :thanks anne…Nuffnang put trust on me and I will deliver my best…it took me a few hours to write this entry..lagipun, apa yang saya lontarkan di entry ini semuanya berdasarkan fact dan pengalaman sendiri…Sharing is Caring kan?

  16. says

    @velasrizal:boleh..asalkan umur 18 tahun ke atas..later on u pun bakal jadi bapa kan?jadi,sediakan payung sebelum hujan..informasi di sini memang tip top bro…

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing