Alisya Sudah di Port Dickson

Ini coretan dari Alisya. Bukan Papa. Alisya pun nak berblog juga. Alang-alang dah ada Wifi di sini.


Alisya Sudah di PORT DICKSON
Tak sabar nak mandi Swimming Pool petang ni. Pukul 4 sesi bermula kembali buat Papa. Papa kena main bola sepak pantai petang ni. Hik3.Alisya nak mandi. Baruje beli pelampung tangan dan pelampung besar.Yang mana satu nak try dulu pun tak pasti.
Alisya pun nak berpantun jugak lah macam Papa :
Papa Main Beach Football petangni
Terkejar ke sana dan sini
Alisya tak kisah alisya tak peduli
Alisya dapat mandi swimming pool gembira hati
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Port Dikcson saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Alisya Sudah di Port Dickson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.