Advertorial | 2 Kegembiraan Minggu Ini

Masih Ingatkah Anda Lagi dengan Entry Hangit saya beberapa bulan yang lepas yang bertajuk : Advertorial | Patutkah Aku Menerima Tawaran Lumayan Itu? . Komen yang cukup hangit pun turut diterima antaranya :
BeaN MorENo said…

bang pernah dengar blogger rentung kene bakar tak???

Munirah Abd said…
siotttttttt gila aaa terkena aku..khusyuk bonar baca..sekali ketipuaan

joijoi80 said…
eh..hangit tau…. jeles pun ader.. tapi kalo bro dapat memang bertuahla… itu tanda aura nak dapat advertorial la tu…

Kancilbiru said…
hahahaha…terkena aku..hampess sungguh ko!~~

Sakira said…
Hahaha ! Saya terkena lagi.
Tapi best larh baca gaya penulisan Eyriqazz.
Memang I baca one-by-one word, and tak terlepas satu paragraph pon !
Memang mula-mula cam, wow ! Beriban dia dapat. Lucky him. That kinda thing.
Hahahaha ! Wa kena babe ! Haish~
Emh, yes-yes. Anda patut membuat satu segmen baru of course.
You got talent 😉

black_mel said…
cissssssssssssssssssssssssss……….
di tipu hidup2…hahahaha….tp ko dpt pun
org lain percaya…sbb blog fames..hehe..jeles2..

Tidak sangka, akhirnya ianya menjadi kenyataan bulan lepas.

2 Advertorial telahpun diapprovekan dan menanti untuk dipublishkan
Penantian Berita Gembira Yang Dinanti-nanti akhirnya terjawab juga. Pandai korang meneka ya? Terima kasih buat anda semua, tanpa anda tak mungkin saya mampu mendapatkan peluang sebegini . Kurang setahun aktif berblog berjaya dapatkan Advertorial dari Nuffnang. Sungguh gembira hati ini.
Berapa amaunnya? Umm,sorryla, saya tak dapat nak revealkan tapi cukup untuk membuatkan ‘tidur tak lena, mandi tak basah’. Hik3….
Satu entry saya pending approval dan  terima e-mail pasal Advertorial itu :
” Hi Eyriqazz,

The draft is good overall :). Just one minor feedback from clients in the file attached (in yellow). Since changes are minor, please send the revised tonight  ya? 🙂

Thanks!

Gembira bila both entry saya diterima dan disukai Advertiser. Tunggu minggu depan, ianya akan dipublishkan. Minor coz tersilap letak nama hadiah. Hik3…
InsyaAllah, later on saya akan revealkan Tips on “How To Get Advertorial From Nuffnang” . Action is better than word kan? Biarla entry Advertorial itu keluar dulu, barulah saya kongsi-kongsikan tips ini berdasarkan pengalaman peribadi.
P/s : Terima Kasih atas sokongan anda semua. Love U All…Muahhzzzz…

P/s/s : 5 komen terbaik entry ini akan menerima 2 GTO Pointz dari Eyriqazz.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Advertorial | 2 Kegembiraan Minggu Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.