10 GTO Pointz Untuk Dimenangi | Pengunjung 170782 dan 191161

10 GTO Pointz Untuk Dimenangi
Syarat untuk memenanginya mudah sahaja. Anda hanya perlu mendapatkan No. di bawah Ini di blog saya di sebelah sidebar yang bertajuk : GTO’s Visitors dan nombor pilihan saya kali ini adalah :
170782 (Sempena Birthday Isteri)
191161 (Sempena Birthday Ibu)Syarat2 yang diperlu kan?


1. Tak perlu buat entri ataupun tampal banner .

2. Terbuka kepada semua pembaca saya yang memberikan komen >5 di blog ini. Tak kiralah before, after, ataupun in between.

3. Nombor bertuah daripada counter stat yang saya perlukan ialah 170782 dan 191161(10 GTO Pointz, jadi total hadiah adalah 20 GTO Pointz)

4. Kepada yang bertuah, sila print screen number tersebut dan hantar pada e-mail saya di iman1237@hotmail.com ( Hadiah diberikan kepada yang pertama menghantarkannya)

5. Selepas itu, terpulangla sama ada mahu redeem terus GTO Pointz itu ataupun mahu kumpul lagi. It’s your choice.

Contest ini dibuat bagi menghargai pembaca blog eyriqazz + supaya saya tidak terlupa tarikh penting ini . Almaklumlah, lelaki, mudah lupa tarikh-tarikh penting. Dan juga berkongsi sedikit Income Advertorial baru yang akan dipublishkan hari ini dalam pukul 8-10 pagi nanti.

P/s : Jadi, apa tunggu lagi? Jom mencari nombor bertuah itu.

P/s/s : Stats Counter sengaja saya letakkan di bawah atas sebab-sebab yang anda pun boleh agak rasanya. Hik3, sebabnya, saya mahukan yang betul-betul membaca blog dan bukannya sekadar mencari nombor ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “10 GTO Pointz Untuk Dimenangi | Pengunjung 170782 dan 191161

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.