≡ Menu

Salam dari Eyriqazz,

Terima Kasih Followers, Terima Kasih Pembaca, Terima Kasih Semua
Buka blog malam ini (Khamis), tengok-tengok followers sudah mencecah 1,002 orang. Terima kasih semua. Menjadi pembakar semangat untuk teruskan berblog. Blog Cap Ikan Ayam ni masih banyak kekurangan dan perlu diperbaiki.
Terima kasih buat semua dan terimakasih especially buat Sifuku Melromeo yang kini ketika entry ini ditulis followers nya sudah mencecah 2020 .Wah, macam wawasan 2020 pula kan?
Alah, follow blog tak semestinya baca blog pun? Tak tally pun followers ngan hits hari-hari? Hik3, itu hak pembaca, follow blog dan membaca itu pun hak mereka. Tidak baca hari ini, mungkin baca besok, minggu depan, or bulan depan kan? Ishh, banyak mengomel pulak eyriqazz ni.
Alhamdulillah, hampir 10 bulan berblog secara aktif semakin menampakkan respons positif. Kenalan semakin ramai, ilmu dapat dikongsi bersama, Income makin meningkat, Advertorial semakin muncul dan hopefully ianya akan terus ke depan.
Terima kasih Followers dari saya
Anda follow anda baca saya suka
Menjadi motivasi untuk berjaya
Salah silap dalam menulis maafkan dan tegur-tegurkanlah ya?
P/s : Pentingke Follower ni ? Apa pandangan anda pula? Lain padang lain belalang kan?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge