≡ Menu

Salam Dari Eyriqazz,


Kali ini eyriqazz ingin mengajak anda semua untuk menyertai Contest INI. Hadiah menarik iaitu :

Ipad Contest VSHUB
IPAD Bernilai RM2,500 untuk dimenangi sebagai hadiah utama.

Contest ini mudah saja. Berbentuk referral, siapa yang paling ramai referral dialah yang bakal menang. Sebelum pergi lebih lanjut, inilah No. Referral saya dulu :
vsHub Share Program
Eyriqazz (Member) Reference Number : HM005057
Cara untuk join contest mudah saja dan hanya perlu follow step ini :
1) Register sebagai VSHUB member di sini : https://www.vshub.com/register.php
2) Jangan lupa semasa registration letak Reference Number saya iaitu HM005057 di Referral Code nya  .
3) Bila dah register bolehla ajak rakan-rakan join dan letakkan anda sebagai referral. Lagi ramai lagi tinggi chance anda untuk menang. Ataupun boleh gunakan link INI : https://www.vshub.com/affiliate.php dan letakkan e-mail mereka untuk join VSHUB.
4) Dah join VSHUB, bolehla membeli belah barangan dari USA dan Japan dengan kadar kos pengangkutan yang lebih murah dan harga yang berpatutan. Lebih informasi rujuk di sini : https://www.vshub.com/index.php
Selain itu, hadiah sampingan iaitu 1 RM 300 e-voucher* dan 10 hadiah RM20 top up turut menanti. Jadi, banyak hadiah sampingan juga kan?
Dussh,tentu anda tertanya-tanya kalau anda join Contest ini dan letakkan saya sebagai referral dan saya menang hadiah utama, What’s In For You? Dushh, Sharing is Caring, If I Win, ini yang saya janjikan :
1) I will take 1/5 of the total value of the price. Jadi, RM500 for me. Barangan itu akan menjadi milik saya namun tungggu….RM2,000 yang balance akan saya kongsikan kepada semua yang referkan saya as Referral, jadi contohnya saya menang dengan Referral seramai 100 orang, RM2,000 bahagi 100, jadi RM20 untuk setiap orang akan dimasukkan ke dalam bank akaun anda. Sharing is Caring, hadiah yang dimenangi akan dikongsi jadi semua dapat merasa.
2) OK tak? Why i take 1/5? Hik3, sayapun mahu habuan saya juga dengan effort yang saya buat.
Jadi, apa tunggu lagi? Let’s join this contest dan jangan lupa letakkan Reference Number saya : HM005057. Bila dah settle, tinggalkan link anda di komen di LINK di sana : https://www.vshub.com/hotpicks/?p=1025 dan juga di sini. Jadi, jika saya menang mudahla saya nak menghubungi untuk kongsi-kongsi hadiah.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • joegrimjow 18 June 2010, 5:59 pm

    LOL
    xaciii
    ni rasuahhhhh
    huhu

    mahu join juga
    tapi akan bertindak professional
    sebab GTO yg tulis entry ni dan ku baca pon dari GTO dlu, ku akan letak GTO sbgai referrer
    ;)

    Reply
  • Sharinginfoz 18 June 2010, 11:53 pm

    nak aja ipad tu……

    Reply
  • aReaL 19 June 2010, 2:41 am

    DAh Register Untuk Bnara… Muahaha… Xpe, Nanti Suruh Wife Register Under Bro Eriqazz… Muahaha… Tungguuuuuu…..!!!!

    Update Terbaru Kr Ina Naim Dan Anak Pertamanya Di Sihir Sehingga Bisu ? Apa Salah Dia ?

    Reply
  • aizuddin.com 19 June 2010, 3:13 am

    kire ni ada 12 org pemenang je lah kan?macam best je sebab ada sharing is caring ni..hehe..insyaAllah join

    Reply
  • aizuddin.com 19 June 2010, 4:55 am

    ok dah join bro..
    HM005603

    Reply
  • AnWaRnAiM 19 June 2010, 5:29 am

    da letak referral number eyriqazz sebagai referral naim erk…hu3

    Reply
  • @ku d! sin!e 19 June 2010, 6:04 am

    best la..
    aduhai…smart tol

    Reply
  • soffya cik bulan 19 June 2010, 12:26 pm

    elok jugak tu…emm, bolehlah lepas ni..nk try
    n wish u luck bro

    Reply
  • Doryn Doralin 22 June 2010, 3:30 am

    huhu.. done! ;)

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 22 June 2010, 4:03 am

    ok dah register..wish u luck!

    Reply
  • mrs adam 22 June 2010, 4:49 am

    dah register and eyriqazz sebagai referrer.gud luck jadi top referrer

    Reply
  • sop 22 June 2010, 4:54 am

    sbb bro jemput, jadi referer bro jugak..
    good luck..
    boleh up hadiah? bg pinjam ipad utk 3 hari ker… huhuhuhu

    Reply
  • Kancilbiru 25 June 2010, 3:54 pm

    sudah register bro! all the best buddy…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »