≡ Menu

Salam dari Eyriqazz,

Update pasal Percutian di Pulau Langkawi lagi. Kalini nak berkongsi gambar ketika menaiki feri Coral Island dari Kuala Perlis ke Jeti Pulau Langkawi.

pulau langkawi,coral island,feri pulau langkawi
Seronoknya Alisya bersama Mama dan Mamatok
pulau langkawi,coral island,feri pulau langkawi
Upin and the Gang di dalam Feri
pulau langkawi,coral island,feri pulau langkawi
Pemandangan di dalam Feri
pulau langkawi,coral island,feri pulau langkawi
Pemandangan Luar
pulau langkawi,coral island,feri pulau langkawi
Gaya Baru Terlepas ke Ni ? Hak3,kutuk diri sendiri
pulau langkawi,coral island,feri pulau langkawi
Feri-Feri
pulau langkawi,coral island,feri pulau langkawi
Geng-Geng Pink (termasuk diri sendiri yang kena paksa rela)
pulau langkawi,coral island,feri pulau langkawi
Coral Island Feri Yang Kami Naiki
Sedikit Informasi :
1) Pengalaman menaiki feri ke Pulau Langkawi lagi best dari naik kapal terbang. Tapi rekomen naik dari Kuala Perlis kerana 45 minit saja.Kalau dari Pulau Pinang rasanya dalam 2 jam lebih dah boleh mabuk laut.
2)Pemandangan ketika menaiki feri begitu menyeronokkan dengan scenery yang menarik, pulau-pulau dan air.
3) Tiada limit beg tapi kena angkut sendiri la .hik2..
Coral Island kami naiki
Pengalaman menarik dan teruja hati
Pulau Langkawi santai dan menenangkan diri
Memang sesuai untuk seisi keluarga datang ke sini



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • honeylanz 15 June 2010, 4:50 am

    belum pernah lg ke langkawi naik feri sbb takut mabuk laut ;)

    Reply
  • maslinamansor 15 June 2010, 4:57 am

    pernah naik feri dari penang… memang mengambil masa 2 jam. Tapi boat yang diguna lebih besr dari yang kat kuala perlis

    Reply
  • nabila 15 June 2010, 5:19 am

    uuuuuuuuu!!! best2!! lme tak gi..huhuh tiket bape hengget ye??? lme tak gi ni…
    nanti sedekah le sdikit coklat ye..hehheeh

    Reply
  • mommyYen 15 June 2010, 6:05 am

    haha..kena paksa ye Pink daddy..Alisya mirip u la..

    Reply
  • Fina Fento 15 June 2010, 6:55 am

    nasib baik dapat feri yg laju..kalo nasib tak baik dekat sejam lebih jugak..

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 15 June 2010, 7:29 am

    lama sungguh tak jejak langkawi..bila nak pergi lagi!

    Reply
  • ~ Ibu ZAAZ ~ 15 June 2010, 8:24 am

    kita selisih ni. kami balik 13hb, u olls pegi 13hb. kan? he he selamat bergumbira.

    Reply
  • rozana 15 June 2010, 9:32 am

    salam kenal,
    sy dh dkt 11 thn x pg ctu..
    mesti dh lain bangat kn?
    syoknya tgk u n family…
    happy..:D

    Reply
  • Sharinginfoz 15 June 2010, 6:04 am

    bila agaknya nak sampai kat langkawai ya…. hmmm nak ikut….

    Reply
  • Fitrihadi.com 15 June 2010, 2:18 pm

    selamat bercuti hehehe :)

    Reply
  • sue 16 June 2010, 12:13 pm

    laaaa…naik kat kola perlis ker. nape tak singgah tmpat keje saya. kat situ jgk. kalo tak, bleh blanjer ikan bakaq

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »