≡ Menu
Entry Mari Berbalas Pantun dirujuk. Dengan Ini Eyriqazz ingin mengumumkan pemenang nya yang bakal membawa pulang Kereta Ferrari, opps, tersasul pulak, 2 Voucher Ticket Menonton Wayang GSC jatuh kepada :



Inilah Pantun yang saya jualkan :

Streamyx oh Streamyx blom dipindahkan lagi
Rasa geram rasa di hati
Jika anda bijak bistari
Kenapa DRAMA ARJUNA bosan sekali dan tidak seperti yang dinanti-nanti?
Jawapannya Cik Panadol :
Tuan hamba Eyriqazz, izinkan hamba membalas pantun tuan hamba itu….(cewah…amik mood sket)

ulat tiket berkerumun di station,
turun-turun bas je dah kena tahan,
drama arjuna bosan dan out of expectation,
sbb kualiti CGI KRU umpama projek berbudget murahan

masalah ulat sampai bila nak simpan,
jangan tunggu perang dalam MalaysiaKini,
arjuna mungkin bukan pilihan,
kerana drama-drama pendekar kurang IN masa ni

pihak berkuasa suka tunggu kene jentik,
dah dijentik baru nak turun padang,
pelakon arjuna harap muka hensem dan cantik,
tp lakonan kurang umph sbb masing2 1st time pegang pedang

Tahniah Buat Cik Panadol . Nanti, tinggalkan Alamat di mesej ini ya? Don’t worry, I won’t publish it.
Tahniah Buat Cik Panadol dari saya
Nickname menarik mudah diingati
Hitam dan Merah template blog pilihannya
Teringat saya kat Redmummy dan juga Ben Ashaari
P/s : Ada sesiapa yang masih layan Drama Arjuna tak? Bestke? Saya selepas first episod, dah tak tgk dah…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • AMIRA IS MIRA 23 June 2010, 9:20 am

    ala…rugi x dpt adiah balas pantun

    Reply
  • akmafaizal 23 June 2010, 10:00 am

    tahniah3..Cik Panadol..unik tul nama tu :P

    Reply
  • Kaseh NazLieza 23 June 2010, 11:30 am

    amboi2…dh makin hebat eryqazz..siap ader kuiz balas pantun lg..great job!!

    Reply
  • eykameow :) 23 June 2010, 11:56 am

    ooloo tak menang…….btw congratz pada pemenang!

    Reply
  • cik panadol 23 June 2010, 1:32 pm

    Eyriqazz, mekasih sebab pilih sy utk menang contest ni…first time ni!

    thank you soo much! really appreciate that!

    Reply
  • fikah mus 23 June 2010, 9:06 am

    saya tengok trailer arjuna, macam dah boleh agak tak best.

    Reply
  • Sharinginfoz 23 June 2010, 10:58 am

    tahniah

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »