Metered Earning Tertinggi Dari Nuffnang

Hai Senangnya dalam hati
Dapat Metered Tertinggi dari Nuffnang
Pertama kali teruja diri
Hatipun rasa gembira dan senang
Niat bukan untuk berlagak , cuma teruja dan ingin berkongsi pengalaman sendiri. First time dapat Metered Earning bila ditambah dengan CTR Bonus ( >0.2%) melebihi RM200. Terima kasih buat Nuffnang dan Celcom .
Internet masih semput jadi tak dapat nak ulas panjang lebih. Untuk lebih lanjut pasal Buffered Earning, Tips dan etc, bolehla rujuk entry ini :
Apapun, bagi saya sikap tidak putus asa, bersabar, dan tekadkan matlamat akan membuahkan hasil.
Juga teruja bila check histats :

Nuffnang Top Blogger List?
Saya dah agak dah, Nuffnang mesti ada list nya tersendiri. Tapi, rasanya belum layak lagi saya di sana. Hits pun masih suam-suam kuku ( masih jauh ketinggalan jika dibandingkan dengan ramai bloggers di luar sana) especially bila takble nak buat entry mengikut rentak yang paling saya gemari dan sukai bila line Streamyx blom ditransferkan lagi dan bergantung pada line Broadband Isteri yang slow bangat ini.
P/s : Teruja tak dapat Buffered dan Metered Earning dari Nuffnang?

Comments

  1. Khairi says

    mak ai byk tuuu… kalau ada enam bijik mahu cecah riban2.

    kerap plak masuk sini kebelakangan ini. anyway, good blog, good entries, keep it up bro. :)

  2. Laili says

    Tahniah! Saya ni baru berjinak2 dgn nuffnang walaupun dah lama berblog. terima kasih sudi kongsi tip2 nuffnang.

    Salam perkenalan :)

  3. mynuffnang says

    Gila kentang ko punya Metered earning tu.. first time aku pernah tengok.. pengunjung harian ko berapa rubu ni bro…

  4. Hanz says

    Tahniah Bro! Ikut petua & Tips Bro dalam blog ni, mine sudah membuahkan hasil.Terima kasih yang amat! :>

  5. Mrs. Kown says

    tapi betul lah, ikut observation saya, celcom punya pay selalu agak tinggi lah. suke kalau celcom campaigns ade. =P merasa dapat earning lebih.

  6. Matjoe says

    hard work pays!!! just look at the number of entry posted everyday, bukan pendek2 punya entry, bukan entry2 yg melepaskan batuk ditangga. bukan senang2 nak cecah buffer rm200.

    i can imagine how much time he put to achieve this. anyway congrats to eyriqazz.

  7. says

    power r bro..blog mieran tak penah dapat buffered pun lagi..huhu..dah puas mencuba.UV blog bro ni sehari-hari berapa ek?lebih 1k ek?

  8. says

    Tahniah eyri…mmglah teruja dpt buff dan metered earning yg tinggi :)

    ehek mmg nmpk dh tu ke arah top blogger :) nuffnang mmg sayang eyri tupasal masuk dlm top blogger list diorg..ehehe bestnyeee..nnggee~~

  9. says

    wahhhhhh banyakkknyerrr!!!
    ni mesti ribu riban UV per day ni..

    eyriqazz, ada soalan ni…
    CTR bonus tu nnti kita akan dpt gak ke? ingatkan dapat yg amount earning tu jer.. or memang dah campur masuk dalam earning kita?

  10. says

    @Sharinginfoz:takper bro..nanti sure adanya…..keep it up…Nuffnang ni suka menguji bloggers2 nya…

    @Kancilbiru:jom…saya belanja di Mali’s Char Koay Teow nak?

    @n@m@n:hik3..ble bro..saya pun masih belajar dan merangkak2 ni..

    @♥suterakasih♥ :hik3..ni kena singgah website http://www.nuffnang.com.my untuk lebih lanjut…

    @Liyanaa. :ala,liyanaa pun apa kurangnya kan?trafik pun mengancam eyriqazz tgk…

  11. says

    @Khairi:thanks bro…tuh satuhje…yang lain2 biasa2 aje…hik3..

    @Supia Chao:thanks…

    @Laili:salam perkenalan…teruskan usaha..semua boleh…

    @fiza;thanks fiza..teruskan usaha…boleh nya…

    @vangardx:thanks…

    @mynuffnang :pengunjung tak ramai sgt..especially skangni …takble nak kuarkan entry yang betul2 puas hati…statcounter ble la tgk…average blogger aje…

    @hellioz:betulke tak pernah dpt ni?umm..pelik juga..hits bleh tahan tgk..

    @mommyYen:thanks..lepasla belanja feri nak pi langkawi weekend ni..

  12. says

    @mieran :tak pernah dpt?umm..buffered earning ni tak depend pada visitors semata2…hits blog saya tak byk…memang tak boleh nak lawan kak yan,dahliajournal or darkbatman…tapi rasanya konsisten dlm menulis dan pelbagaikan entry..

    @siti nur fadhilah:thanks…Amin..moga masin mulut kamu..hik3…

    @yanmie:hak3….mana ble lawan kak yan..sifu saya…nuffnang sayang saya?hik3..nuffnang sayang semua….baru dpt panggilan yang mengujakan satu lagi…hik3…

    @fikah mus:thanks..chaiyok2..semua boleh…

    @Jard The Great:thanks jard..jardpun apa kurangnya..masyuk selalu buffered earning

  13. says

    @~ ReD ~ :thanks..congratz red…

    @Dahlia :thanks…teruja dahlia singgah….mana ble lawan dahlia…dahlia lagi expert…oh,pasal soalan tu..haah,as long as CTR more than 0.2% akan masuk juga incometu…dia akan totalkan sekali dlm total earning kita….macam saya..bila combine CTR bonus tu dptla Rm200+ dan amaun itu ditambahkan dlm income nuffnang …

    @Iza :thanks..tiada yang mustahil…

    @maslinamansor :thanks..rezeki anak…

  14. says

    waaaa..sungguh sadiss ku rase.. bleh x nk pinjam ko nye buff duk smgu kat blog aku?haaha..adeh.
    bro, blog aku susah benor nk dpt buff xtau laa nape.. en3 aku dh ikut ckp ko..actually 80% nasihat ko utk blog aku 2 aku ikut..skg dh rase best n betul stiap kate2 ko 2 mmg menjadi..hehe.. tang top blogger 2, insyaAllah mesti ko dpt nyee.. caya lah! jangan lupe banje aku mkn bro..

  15. kakyong says

    salam singgah dr MBP..
    teruja tgk tajuk n3..
    wow.. kakyong nak cecah rm20 pun sakit…
    nanti nak cuba try tips u..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing