Mali’s Corner Char Koay Teow Danau Kota | Terbaik Punya

Salam dari Eyriqazz,


Berkongsi pengalaman menikmati hidangan yang begitu menyelerakan iaitu :

Char Koay Teow Mali Corner
Char Koay Teow Mali’s Corner Danau Kota
Umm, sedapnya
Sedapnya
Alisya nak jugak
Alisya Nak Jugak, Sedap Nampak Mama Makan
Umm, Sedapnya
Nyam,nyam Sedapnya
harga Makanan Mali's Corner
Senarai Harga Makanan Di Sini
habis licin
Habis Licin
Mali's Corner Char Koay Teow
Inilah Alamatnya :
Mali’s Corner Char Koay Teow
Jalan Langkawi, Setapak (Dekat Danau Kota/Platinum Walk)
53300 Setapak
Kuala Lumpur
Pandangan peribadi, Char Koay Teow Mali’s Corner Danau Kota adalah yang terbaik/paling sedap di KL ni. harganya pun berpatutan, kalau special baruje RM6.50, besar RM5.00 dan kecil RM3.40. First time singgah wajib order special, berbaloi-baloi dan puas hati. Tiap-tiap bulan mesti pergi. Lagipun dekat, jalan kaki pun boleh dari rumah.
Sesiapa yang belum cuba, kenalah cuba. Selalu je penuh malam-malam. Nasi lemaknya pun best,tapi yang tu later saya updatekan.
Mali’s Corner Char Koay Teow Danau Kota enak sekali
Sekali cuba rasa nak lagi
Siapa yang mahu singgah di sini
Jangan lupa jemputlah saya sekali
P/s :Sesiapa yang mahu ke Mali’s Corner ni sound-soundla. Dekat je dengan rumah. Kalau mahu belanja, rezeki jangan ditolak kan?
P/s/s :Sesiapa yang pernah mencuba? Apa pandangan anda pula?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

59 thoughts on “Mali’s Corner Char Koay Teow Danau Kota | Terbaik Punya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.