≡ Menu
Jom Ke Midvalley Hari Ini Give Ur Support to Redmummy

Masih di rumah lagi. Dalam pukul 1 petang lebih lagi saya akan gerak dan kasi sokongan saya kat redmummy untuk ecent ini. Event apa? Internet slow ni jadi bolehlah tengok entry Kak Red ni : http://redmummy.com/2010/06/05/astro-byondpvr-live-from-midvalley/
Sama-samalah kita menyokong Kak Red. Actually I sokong both redmummy.com dan beautifulnara.com, tapi disebabkan boleh choose sorang je dan kak red approach saya dulu, I have to give my support to her. Bang Nara, jangan merajuk ya?Last event I support u for Ole KO Adidas Challenge. Next time ,InsyaAllah saya sokong Bang Nara kembali. Hik3, nih yang susah kalau suka both ni. Memang sukar untuk membuat pilihan.                

Jadi, apa tunggu lagi? Jom ke sana.Kalau tak sempat datang awal, datang time kol 500 petang time dia betul-betul perlukan pembacanya. Don’t worry, lepas tu Kak Red akan belanja makan. 

JOm Ke Midvalley Sokong Redmummy for Astro #byondPVR hari ini
Sokongan diberi sokongan dihargai
Hari ini hari dia menanti
Sama-sama ke sama, jom ble kita lepak sekali

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • zida 5 June 2010, 3:56 am

    wahahaha member2 sume dah selamat dah pegi mid. olaalalal~

    Reply
  • kenwooi 5 June 2010, 3:59 am

    you know at first i saw “eyerizzz” i thought you’re in also.. coz almost the same.. lol.. =P

    Reply
  • cik paro 5 June 2010, 4:04 am

    ala..
    jauhla..
    support dari jauh boleh x??

    Reply
  • Sharinginfoz 5 June 2010, 4:04 am

    nak pi ke tak ni…. hmmmm tengah fikir ni…… ok juga..

    Reply
  • JAI 5 June 2010, 5:38 am

    hahaha..beautifulnara..hanginnnn..ahaks

    Reply
  • maslinamansor 5 June 2010, 6:11 am

    comfirm sesak midvalley…

    Reply
  • niDa 5 June 2010, 9:15 am

    alamak… lmbt sgt bc blog ni… dah ptg la plak…

    Reply
  • AbgFeroZ 5 June 2010, 1:39 pm

    yey :) da menang

    Reply
  • Kaseh NazLieza 5 June 2010, 5:25 pm

    sedih ni..cz xsempat nk sokong kak red td..uhuuu

    Reply
  • Nia 5 June 2010, 5:28 pm

    dah menang pun kak Red kan! Berkat sokongan Eyriqazz la ni…Congrats to Kak Red!

    Reply
  • ElyaElmo 5 June 2010, 5:52 pm

    alaa ruginyee..tadi mmg nk ke midvali..susah nk cari parking….last2 cancel gi sunway…hu3

    Reply
  • Aza 7 June 2010, 2:43 am

    Thanks for coming :) next event bring ur family skali yea :)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »