Jika Tiada Jodoh Kita

by eyriqazz on 1 June 2010

Jika Tiada Jodoh Kita
Andai Perpisahan yang terbaik dalam menempuhi noktah hidup di dunia
Ku rela walau dalam terpaksa
Ku pasrah aku hanya insan biasa
Andai itu yang terjadi buat kita
Bukan ini yang ku pinta namun perjuangan hidupĀ perlu diteruskan juga
Kaulah yang terbaik buat saya
Namun dirimu bukan buat diriku aku redha
Aku rindu pada kekasih lama
Aku rindu pada si dia
Aku rindu sukarnya untuk disebut dengan kata-kata
Andai selamat tinggal yang perlu ku ucapkan dan itulah haluan kita
Haluan kanan, haluan kiri ikutlah kaki yang melangkah jua
Adush,sukarnya untuk ku berkata-kata
Selamat Tinggal Walletku, kaulah yang terindah buatku kehilanganmu akan ku ingat sampai bila-bila
P/s : Kata-kata memang mudah untuk diluahkan namun action is more difficult to make it true. No wonder people said , ” Action is Better Than Word”. Kurang faham? Umm, tepuk dada tanya selera.
  • n@m@n 31 May 2010 at 4:08 pm

    takziah..takde rezeki tu..

  • Sendra 31 May 2010 at 4:13 pm

    Action speak louder than word!!saya setuju itu!

  • YobSumo 31 May 2010 at 6:14 pm

    faham… faham… :)

  • Sharinginfoz 1 June 2010 at 12:18 am

    apa-apa pun sabar ya bro…..

  • CasaBlander 1 June 2010 at 12:43 am

    hahahahahahaha~~
    kadang beli yg baru tu bukan tanda kita dah tak sayang yg lama..=)

  • Sumijelly 1 June 2010 at 2:36 am

    cis…ingat apa…sekali wallet….sabar jela…..hahaha.

    Sumijelly.com

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: