≡ Menu
Jika Tiada Jodoh Kita
Andai Perpisahan yang terbaik dalam menempuhi noktah hidup di dunia
Ku rela walau dalam terpaksa
Ku pasrah aku hanya insan biasa
Andai itu yang terjadi buat kita
Bukan ini yang ku pinta namun perjuangan hidup perlu diteruskan juga
Kaulah yang terbaik buat saya
Namun dirimu bukan buat diriku aku redha
Aku rindu pada kekasih lama
Aku rindu pada si dia
Aku rindu sukarnya untuk disebut dengan kata-kata
Andai selamat tinggal yang perlu ku ucapkan dan itulah haluan kita
Haluan kanan, haluan kiri ikutlah kaki yang melangkah jua
Adush,sukarnya untuk ku berkata-kata
Selamat Tinggal Walletku, kaulah yang terindah buatku kehilanganmu akan ku ingat sampai bila-bila
P/s : Kata-kata memang mudah untuk diluahkan namun action is more difficult to make it true. No wonder people said , ” Action is Better Than Word”. Kurang faham? Umm, tepuk dada tanya selera.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • n@m@n 31 May 2010, 4:08 pm

    takziah..takde rezeki tu..

    Reply
  • Sendra 31 May 2010, 4:13 pm

    Action speak louder than word!!saya setuju itu!

    Reply
  • YobSumo 31 May 2010, 6:14 pm

    faham… faham… :)

    Reply
  • CasaBlander 1 June 2010, 12:43 am

    hahahahahahaha~~
    kadang beli yg baru tu bukan tanda kita dah tak sayang yg lama..=)

    Reply
  • Sharinginfoz 1 June 2010, 12:18 am

    apa-apa pun sabar ya bro…..

    Reply
  • Sumijelly 1 June 2010, 2:36 am

    cis…ingat apa…sekali wallet….sabar jela…..hahaha.

    Sumijelly.com

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »