≡ Menu
BeautifulNara cuba mempertahankan Maruahnya dari Kena *****
Apakah Yang Telah Terjadi? Adakah Mereka Berjaya ?
Hik3, sebenarnya ini sedikit sedutan Event Astro B.yond PVR Roadshow . Bolehla refer entry Jom Ke Midvalley Hari Ini Sokong Redmummy for Astro #byondpvr . Jom layan sedikit aksi BangNara (sedikit je coz line Internet still lembab ni)
Meraih Undi ( Ble bertanding Parlimen Hulu Selangor Ni!!)
Hik3, suka baca Manifesto BeautifulNara ” Saya tak Hensem tapi Baik Hati, Votelah Saya”. Betul-betul, inilah antara popular bloggers yang baik hati dan berjiwa blogger sejati .Hik3…Saya pun tergoda, jadi sayapun :
Adakah Undi Bang Nara? Teruja juga ni!!
Vote 4 Change, Vote me!! You Can Make A Difference? Wah, apa Difference bro? Apa yang change? Hak3, anda telah mengubah gaya blogging dan menjadi motivasi bagi saya.Thanks bro…. Namun, saje je kasi dia gembira sat, my vote 4 event ni goes to :
Tengoklah betapa sedihnya Bang Nara bila one of peminat setia dia sokong Redmummy. Boleh terjah entry ini juga : LIVE BLOGGING DARI CITRUSPLUS – TAHNIAH REDMUMMY!!!  dan tengok apa BeautifulNara sound kat saya :
beautifulnara said…




aku kalah sebab eyriqazz berpaling tadah di saat2 akhir. hahaha
 

Hak3, di saat-saat akhir bro? Tuhla, serba salah sebenarnya. Tapi as Redmummy approach saya dulu, saya votelah Kak Red dari awal bukan di saat-saat akhir bro… Takpe bro, eden masih setia ngan BeautifulNara dan Redmummy. Hik3…Gaya pujuk BeautifulNara yang tengah teresak-esak di bilik tidurnya mengenangkan detik kekalahan yang tidak disangka-sangka. Hik3, gurau lagi.
 
Akhirnya, sokongan saya berhasil dan Redmummy Won!!
 
Later on saya updatekan pasal event ni ya? Internet slow bangat, nak join Contest Mr. Potato pun tak sempat, adushh,kecewanya dahla dah byk gambar diambil untuk Contest Mr Potato Rice Crisps ni.
 
Oh ya, harini juga hari bertuah BeatifulNara. Good Luck Bro, semoga semuanya berjalan lancar. Pasal apa? Yangtu kenalah tanya yang tuan badan, kan saya bocorkan rahsia lagi, mengamuk dan taknak kawan ngan saya pulak nanti.
 
P/s : Masih teringat-ingat lompatan maut BeautifulNara mengejarkan si Ehem-Ehem…. Mantap!!! Ble ajarkan saya tak bro?
 
P/s/s : Agak-agak, selepas peristiwa itu, adakah BeautifulNara masih teruna?Hik3,tepuk dada, tanyalah BeautifulNara.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • j0j0_bdiN@ 5 June 2010, 6:48 pm

    meriah betol blogger2 Malaysia nih!
    Ceria jek~
    Tahniah RedMummy~
    jd ke dia belanja penyokongnye?

    Reply
  • Encik Tikus 5 June 2010, 9:51 pm

    tahniah kepada RM

    Reply
  • joegrimjow 5 June 2010, 11:11 pm

    hari tu tweet pasal ni
    tapi xtau sape yg terlibat pon
    hehe

    tahniah2 semua
    taun depan gto la plak

    Reply
  • kak ina kl 6 June 2010, 2:56 am

    wah lepas ni red mummy kenalah belanja kamu ek..ooo akak rasa akak taulah apa benda rahsia tu..

    Reply
  • || NaFiRaa || 6 June 2010, 2:57 am

    hehehehe.. meriahnye!! tahniah buat red mummy n penyokongnye..

    Reply
  • akuzle 6 June 2010, 3:14 am

    wahhhh…. hebat n mantops!! x sesia GTO support kak merah…. pastuh k merah blanjer mkn aper??

    Reply
  • darkbatman 5 June 2010, 7:58 pm

    ahaha.. rugi terlepas aksi maut dari beautifulnara kali ini. heh! tau camne memang stay jer dari tadi..haha.. susah nak pilih biler sume blogger yang kita suka. heh! nasib aku bwk 2 org tadi so takde nak pening2.. ahah..ape pun,dorg mmg happening!

    Reply
  • niDa 6 June 2010, 5:06 am

    congrates….

    rugi x dtg x dpt tgk aksi2 ehem…

    hahaha…
    joking!

    Reply
  • Sharinginfoz 5 June 2010, 11:05 pm

    apa-apa pun mereka semua sangat sporting

    Reply
  • beautifulnara 6 June 2010, 12:40 am

    hahaha
    aku masih teruna weiii
    sumpah fun event nie
    aku enjoy
    thanks eyriqazz dtg walaupun support redmummy
    it’s okay
    i still love you bro

    Reply
  • ibuintan 6 June 2010, 1:49 am

    salam Gto,
    knapa tak boleh ke undi dua-dua skali?
    mesti serba salahkan.. dua-dua rakan

    Reply
  • Bella 6 June 2010, 2:10 am

    Kak red memang ganasssss… very competitive.. but that’s what makes all this interesting and that’s why nuffnang pun senang collaborate dgn others and makes competitions like this.. sangat menarik org ramai.. :)

    tak dpt pergi semalam.. byk sgt keje.. dpt sokong online je.. huhuhu

    Reply
  • Redmummy 6 June 2010, 2:39 am

    ada yang dapat belanja lepas event nih
    but for eyriqazz kena set date ngan dia hari lain coz he left early

    anw thanks eyriqazz coz tolong gain RM merain undi from audience

    you are the best!!!
    good PR la ko ngan JAI!

    Reply
  • nUR_rOsALiNdA 6 June 2010, 3:28 am

    Tahniah Kak Red

    Reply
  • *∽ IZAN ∽* 6 June 2010, 11:34 am

    wahh.. congrate congrate!!! tak sia-sia bro GTO vote…! cayalahh!

    Reply
  • JAI 6 June 2010, 7:24 am

    Ahaks..bro GTO telah diblacklistkan oleh BN..ahaks..takpe lain kali kita buat PR untuk BRO BN pulok..hehe

    Reply
  • Tian Chad @ 永遇乐 6 June 2010, 3:28 pm

    Haha sudah jadi komik ar. It was really funny to see them fight for a remote. ;p

    Reply
  • Eyriqazz 6 June 2010, 3:39 pm

    @j0j0_bdiN@ :memang meriah…jadi,saya pulang awal coz dah janji ngan isteri nak dinner sekali n pi c4 beli barang rumah…

    @darkbatman:yup..memang best..tuhla…baru ingat nak bergosip ngan hang..tup2 dah menghilang…

    @Encik Tikus:tahniah RM…

    @Sharinginfoz:betul tu bro…

    @joegrimjow:tahun depan saya pulak?hak3…tahun 3 tiga tahun pun blom tentu lagi…hik3…

    Reply
  • Eyriqazz 6 June 2010, 3:40 pm

    @beautifulnara:hik3..thanks bro..betoi ke masih teruna?u still love me?dushh..ni yang buat takut ni..muahaha…gurau je..memang syok lepak ngan hang..tuh pasal any event bang nara n redmummy join pasti saya mahu turut serta

    Reply
  • Eyriqazz 6 June 2010, 3:41 pm

    @ibuintan;takble…ble undi satu je..tuhla pasal..sukar membuat keputusan,…hik3..

    @ Bella;takpe..online pun sokong juga..kad red n bangnara memang cool..syookk…

    Reply
  • Eyriqazz 6 June 2010, 3:43 pm

    @Redmummy :hik3…kalau saya berganding ngan jai..memang JAIHO la jadinya…kih3..memang seronok tengok redmummy bersungguh2 beraksi dan bertarung…teruja for next event…

    Reply
  • Eyriqazz 6 June 2010, 3:47 pm

    @kak ina kl:hik3..kena2…rezeki jgn ditolakkan?apa tu kak ina?hik3..bertuah kak bang nara?

    @|| NaFiRaa ||:thanks….

    @akuzle :blanje makan apa?umm..tak pasti pula sebab saya blah awal..janji ngan isteri…

    @nUR_rOsALiNdA:tahniah…

    @niDa:tuhla..rugi..kalau tak le tgk aksi mengancam beautifulnara dan redmummy…hik3..

    @JAI:hak3…bro BN tak berani blacklist…dia takut nanti kalau dia blacklist aku pi sokong PKR atau PAS pulak..hak3…

    *∽ IZAN ∽* :tuhla…berbaloi2…

    @Tian Chad @ 永遇乐 ;tuhla..cuma kecewa skit,ingatkan sesi yang ditunggu2 untuk peminat setia tu ada games yang mengancam..tup2..ganti break jer 5 minit..hik3..apapun it was fun,….

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »