Angelina Jolie vs Megan Fox | Siapa Yang Lagi Hot?

by eyriqazz on 20 June 2010

Selingan di hujung minggu :

Angelina Jolie vs Megan Fox
Angelina Jolie vs Megan Fox | Siapa Yang Lagi Hot?
My vote goes to Megan Fox, as matanya yang lebih seksi + Isteri tidak berapa suka dengan Angelina Jolie. Hik3, pilihan isteri ni penting (gatal…).Gurauje, nak jaga Isteri sorang pun susah, apatah nak berfikir lebih.
P/s :Siapa pula pilihan anda dan kenapa?
  • n@m@n 20 June 2010 at 2:20 am

    air panas dalam cerek lagi hot gu..hehe

  • fndrocka 20 June 2010 at 2:44 am

    kau dah tanya…so aku kena jawab jugakk

    aku pilih anjelina jolie..waka waka

    sebab body dia lebih padu.sekian

    Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

  • Liyanaa. 20 June 2010 at 3:02 am

    yep yepp megan fox lagi hottiess *menitis air mata LOL :P

  • Azfarul 20 June 2010 at 3:32 am

    Angie lagi sexy kot?
    Skarang mungkin x..
    sbb nampak tua :O

  • Sam.. 20 June 2010 at 3:42 am

    aku pilih megan fox…hotters

  • MaS PuTRi 20 June 2010 at 3:46 am

    MEGAN FOX IS THE BEST! muka Anjelina Jolie sangat hodoh ok.. jgn marah!!!

    YG PERLU ANDA TAHU TENTANG ORANG KL

    HOT: Aku diGILAI jejaka KRISTIAN!!!

  • nisa 20 June 2010 at 4:29 am

    Angelina Jolie, bukan setakat cantik tp otak ada isi, banding megan fox memang cantik tapi otak kosong sampaikan dlm satu temu ramah dia tanya PA dy australia tu kat mana?uish!

  • tengkorakemas 20 June 2010 at 4:32 am

    ehem..bukan gatal, just nak jawab soalan en eyriqazz he

    pilihan saya adalah Megan Fox sebab Angelina Jolie tu dulu2 dah hot, cukupla so bagi Megan lak haha

  • @ku d! sin!e 20 June 2010 at 6:10 am

    aha…
    dua2 pon boley..
    hahaha

  • gooseberries 20 June 2010 at 6:15 am

    ofcoz la angelina jolie..

    suka dia sgt2..ngee titik =D

  • Sharinginfoz 20 June 2010 at 6:20 am

    hmm dua-dua tak panas.. rasanya kalau nak panas meh sini….

    Segmen
    Kenali Blogger

  • ArELeEz 20 June 2010 at 10:07 am

    angelina jolie lah sbb dia punye hot tu xfake & xdibuat2. nampak natural jer.. megan lak cam buat2. but, both pun cantik!

  • Sidratul Muntaha 20 June 2010 at 2:24 pm

    megan?
    no!no!no!
    shoplifter kat wallmart pastu perasan cantik.
    angie?!
    even tua tpi still kewl.
    still top rank actress hollywood.
    since laracroft until salt.
    megan?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: