Angelina Jolie vs Megan Fox | Siapa Yang Lagi Hot?

Selingan di hujung minggu :

Angelina Jolie vs Megan Fox
Angelina Jolie vs Megan Fox | Siapa Yang Lagi Hot?
My vote goes to Megan Fox, as matanya yang lebih seksi + Isteri tidak berapa suka dengan Angelina Jolie. Hik3, pilihan isteri ni penting (gatal…).Gurauje, nak jaga Isteri sorang pun susah, apatah nak berfikir lebih.
P/s :Siapa pula pilihan anda dan kenapa?

Comments

  1. fndrocka says

    kau dah tanya…so aku kena jawab jugakk

    aku pilih anjelina jolie..waka waka

    sebab body dia lebih padu.sekian

    Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

  2. tengkorakemas says

    ehem..bukan gatal, just nak jawab soalan en eyriqazz he

    pilihan saya adalah Megan Fox sebab Angelina Jolie tu dulu2 dah hot, cukupla so bagi Megan lak haha

  3. ArELeEz says

    angelina jolie lah sbb dia punye hot tu xfake & xdibuat2. nampak natural jer.. megan lak cam buat2. but, both pun cantik!

  4. says

    Angelina Jolie, bukan setakat cantik tp otak ada isi, banding megan fox memang cantik tapi otak kosong sampaikan dlm satu temu ramah dia tanya PA dy australia tu kat mana?uish!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing