≡ Menu

Selingan di hujung minggu :

Angelina Jolie vs Megan Fox
Angelina Jolie vs Megan Fox | Siapa Yang Lagi Hot?
My vote goes to Megan Fox, as matanya yang lebih seksi + Isteri tidak berapa suka dengan Angelina Jolie. Hik3, pilihan isteri ni penting (gatal…).Gurauje, nak jaga Isteri sorang pun susah, apatah nak berfikir lebih.
P/s :Siapa pula pilihan anda dan kenapa?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • n@m@n 20 June 2010 at 2:20 am

    air panas dalam cerek lagi hot gu..hehe

  • fndrocka 20 June 2010 at 2:44 am

    kau dah tanya…so aku kena jawab jugakk

    aku pilih anjelina jolie..waka waka

    sebab body dia lebih padu.sekian

    Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

  • Liyanaa. 20 June 2010 at 3:02 am

    yep yepp megan fox lagi hottiess *menitis air mata LOL :P

  • Azfarul 20 June 2010 at 3:32 am

    Angie lagi sexy kot?
    Skarang mungkin x..
    sbb nampak tua :O

  • Sam.. 20 June 2010 at 3:42 am

    aku pilih megan fox…hotters

  • MaS PuTRi 20 June 2010 at 3:46 am

    MEGAN FOX IS THE BEST! muka Anjelina Jolie sangat hodoh ok.. jgn marah!!!

    YG PERLU ANDA TAHU TENTANG ORANG KL

    HOT: Aku diGILAI jejaka KRISTIAN!!!

  • tengkorakemas 20 June 2010 at 4:32 am

    ehem..bukan gatal, just nak jawab soalan en eyriqazz he

    pilihan saya adalah Megan Fox sebab Angelina Jolie tu dulu2 dah hot, cukupla so bagi Megan lak haha

  • ArELeEz 20 June 2010 at 10:07 am

    angelina jolie lah sbb dia punye hot tu xfake & xdibuat2. nampak natural jer.. megan lak cam buat2. but, both pun cantik!

  • nisa 20 June 2010 at 4:29 am

    Angelina Jolie, bukan setakat cantik tp otak ada isi, banding megan fox memang cantik tapi otak kosong sampaikan dlm satu temu ramah dia tanya PA dy australia tu kat mana?uish!

  • @ku d! sin!e 20 June 2010 at 6:10 am

    aha…
    dua2 pon boley..
    hahaha

  • gooseberries 20 June 2010 at 6:15 am

    ofcoz la angelina jolie..

    suka dia sgt2..ngee titik =D

  • Sharinginfoz 20 June 2010 at 6:20 am

    hmm dua-dua tak panas.. rasanya kalau nak panas meh sini….

    Segmen
    Kenali Blogger

  • Sidratul Muntaha 20 June 2010 at 2:24 pm

    megan?
    no!no!no!
    shoplifter kat wallmart pastu perasan cantik.
    angie?!
    even tua tpi still kewl.
    still top rank actress hollywood.
    since laracroft until salt.
    megan?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing