7 Entry Pilihan Hari Ini

7 Entry Pilihan GTO Hari Ini

РPenangan Isu Kasut Crocs. Isu yang dikupas cukup menarik namun ada yang salah sangka dan menuduh yang bukan-bukan sampaikan mengata penulis Kafir, tak sensitif dan pelbagai lagi. Rasanya elok baca terlebih dahulu dan barulah membuat penilaian. Pandangan peribadi, sampai sekarang saya tidak teruja dengan Kasut Crocs. 

-Congratz to rakan bloggerku. Sudah menjadi Puan. Maaf tidak dapat menghadiri majlis kahwin. Sibuk pindah randah namun cantik dengan tema kahwin warna Pinknya. Tapikan, kenapa cam lain je muka Puan Aina tu? Penat penangan malam pertama ke? Hik3, gurau je Aina.

– Tips yang begitu menarik dikongsi. Baruje plan nak buat next week. takpelah, the more the better kan?Nanti saya akan buat versi saya tapi isi kandungannya rasa lebih kurangje ngan entry ini.

– Oh lelaki kacak pun tidak menjadi idaman wanita ? Kenapa ya? Umm,terjahla sendiri.

– Kata orang , nak memikat suami kenalah dengan masakan, kan? Air tangan Isteri memang mujarab untuk melunturkan hati Si Suami. Saya akui , memang merindui masakan Isteri sepanjang masa terutamanya Mee Goreng, Ayam Masak Merah dan sebagainya

– Baru saja mengikuti perkembangan blog ini dan entrynya sebelum ini yang menjadi hangat di dunia blog (jika anda faham maksud saya) . Saya tidak mahu membuat andaian, cuma saya kagum dengan gayanya yang berani meluahkan pandangan/tidak anonymous dalam melontarkan pendapat. Setiap orang ada persepsi sendiri, dan blogger yang diterjahnya juga cukup saya kagumi/saya selalu baca juga . Bagi saya setiap insan dan bloggers ada ciri, kelebihan dan kekurangan masing-masing masing-masing. Ambil yang jernih, buang yang keruh. Apapun, saya cuba untuk berpegang pada ¬†prinsip ” Humility in Oneself, Respect For Others” ( tagline departmentku juga)

– Betultu, selain usaha, doa perlu dipanjatkan juga. Moga-moga pintu rezeki kita semakin dibukakan oleh Yang Maha Esa. Usaha tangga kejayaan, doa yang berterusan, InsyaAllah, dimakbulkan Tuhan.

P/s : Apa pula entry pilihan anda hari ini ? Kongsi-kongsikanlah , boleh saya singgah sekali.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “7 Entry Pilihan Hari Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.