Shrek Is Better Than Sex?

by eyriqazz on 31 May 2010

in informasi

Shrek is better than Sex?
Terkejut baca entry INI , fuhh, Shrek lagi bagus dari seks? Dari segi apa ya? Mahu juga belajarni. Hak3, namapun lelaki, rupa-rupanya in term of kutipan box office mengalahkan Sex and The City 2 di tempat kedua dan Prince of Persia : The Sands of Time di tempat ketiga.
Ini yang buat teruja nak tengok movie Shrek Forever After ni. Cerita Prince of Persia masa jemputan Nuffnang pun dah cukup best bagiku. Gara-gara Shrek tempat duduk ku dan isteri hampir dikebas masa tayangan tu. Adushh,angin juga satu badan,rupanya pasangan couple tu tersilap masuk panggung dan kami pula ingat kami yang silap masuk panggung. Apapun, that nite we have a greattttt…………..oppsiiie….
Terbayang-bayang nak tengok citer Shrek ni. Cerita-cerita Shreks sebelum ni  pun memang best dan menawan hati…
P/s : Jom pi layang Shrek Forever After movie….
P/s/s :Ada sesiapa yang dah tengok? Best tak?
  • Sharinginfoz 31 May 2010 at 9:59 am

    ramai gak org cakap filem ni bagus…..

  • Encik Tikus 31 May 2010 at 10:05 am

    kutipan lagi tinggi dari prince of persia?

    uish dengar macam gempak jee :P

  • Mr ProPiTo 31 May 2010 at 10:23 am

    best sangat cite dia.. hehe.. ritu saya da tngk da.. rugi tak tngk shrek ni :)

  • are-bue 31 May 2010 at 10:30 am

    dah tgok shrek terbaru, best, die die must go!!!

  • Sendra 31 May 2010 at 11:06 am

    cerita ni sumpah baik der..dari awal sampai habis gelak tanpa henti okeyh!!hahaha..kalau ada orang ajak tengok lagi ni,kali ke 2 pun saya sanggup je dong!!sebab berbaloi2..hahha

  • noor afzan 31 May 2010 at 12:00 pm

    saya dah tengok cikgu..
    memang superb..
    jangan tak pi tengok ye cikgu..
    dugaan shrek kali ni lagi hebat…

  • hBz 31 May 2010 at 1:40 pm

    ada dapat tiket double trouble? kalau ada text ke http://www.88hbz.com/2010/05/nuffnang-double-troble-2010.html. mau pukul2 hidung kamu

  • Cik Ubi 1 June 2010 at 6:14 am

    da tgk da shrek nga prince of persia,dua2 best,,tapi sy x minat sgt kartun..pop lg best..hehe~tapi shrek bgs dianye lawak(donkey & puss=kucing oren)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: