Shrek Is Better Than Sex?

Shrek is better than Sex?
Terkejut baca entry INI , fuhh, Shrek lagi bagus dari seks? Dari segi apa ya? Mahu juga belajarni. Hak3, namapun lelaki, rupa-rupanya in term of kutipan box office mengalahkan Sex and The City 2 di tempat kedua dan Prince of Persia : The Sands of Time di tempat ketiga.
Ini yang buat teruja nak tengok movie Shrek Forever After ni. Cerita Prince of Persia masa jemputan Nuffnang pun dah cukup best bagiku. Gara-gara Shrek tempat duduk ku dan isteri hampir dikebas masa tayangan tu. Adushh,angin juga satu badan,rupanya pasangan couple tu tersilap masuk panggung dan kami pula ingat kami yang silap masuk panggung. Apapun, that nite we have a greattttt…………..oppsiiie….
Terbayang-bayang nak tengok citer Shrek ni. Cerita-cerita Shreks sebelum ni  pun memang best dan menawan hati…
P/s : Jom pi layang Shrek Forever After movie….
P/s/s :Ada sesiapa yang dah tengok? Best tak?



Comments

  1. Sendra says

    cerita ni sumpah baik der..dari awal sampai habis gelak tanpa henti okeyh!!hahaha..kalau ada orang ajak tengok lagi ni,kali ke 2 pun saya sanggup je dong!!sebab berbaloi2..hahha

  2. noor afzan says

    saya dah tengok cikgu..
    memang superb..
    jangan tak pi tengok ye cikgu..
    dugaan shrek kali ni lagi hebat…

  3. Cik Ubi says

    da tgk da shrek nga prince of persia,dua2 best,,tapi sy x minat sgt kartun..pop lg best..hehe~tapi shrek bgs dianye lawak(donkey & puss=kucing oren)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing