Selamat Tinggal Eyriqazz.Blogspot.Com

Salam dari Eyriqazz,

Monday Blues Muncul lagi. Agak kesedihan, namun perubahan itu perlu demi peningkatan dan kepuasan diri . Aku ingin mengucapkan Selamat tinggal kepada :


Header belum sempat ditukar lagi dan di dalam proses untuk menukarkan nya. Terimakasih kepada Sifuku, Melromeo yang telah berjaya memujuk dan memukau aku serta menolong dalam transformasi ke domain baru iaitu Www.Eyriqazz.Com
8 bulan sejak aku aktif berblog dah tiba masanya untuk transformasi ini. Lagipun Orang Chinese cakap no. 8 bawak Ummpph kan? Apa yang telah aku achieve (not in order) sepanjang 8 bulan aktif berblog bersama http://eyriqazz.blogspot.com
1) RM8K+ Income yang telah berjaya kuperolehi (Income dari Nuffnang + Hadiah Blogging Contest)
2) Average visitors yang sudah stabil lingkungan 500-900 sehari namun seminggu dua ni agak Yo-yo sejak Alisya demam,aku demam jadi mood menulis pun terganggu. Takpelah, biarla lambat,asalkan selamat dan diri sendiri berpuas hati.
3) Thanks followers. 800+ sampai targetku tambahan 100 sebulan. 
4)Google Pagerank 3, Alexa  ranking bawah 300 ribu. Takpelah, boleh kejari kembali nanti.
5) Rakan-rakan blogging yang kukenali. Seronok berkawan dengan anda semua.
6) Contest-Contest menarik yang dimenangi. Kalah menang itu adat pertandingan.
7) Berkongsi dan banyak yang ku pelajari. Salah silap harap maafi.
8) Believe in Yourself dan jangan mudah putus asa ku praktikkan disini.
Oh ya, kepada yang masih linkkan ke http://eyriqazz.blogspot.com/ di harap dapat menukarkannya kepada http://www.eyriqazz.com . Tak lupa juga, byk link di sidebar yang hilang bila bertukar domain, tidak sempat nak savekan . Jadi, jika link anda/exchange link sudah tidak berada di situ, sila bagitau ya? Sudah buat manual tapi rasanya byk yang tertinggal lagi.
Semoga domain baru memberikan tuah dan lebih kejayaan buatku. Terimakasih atas sokongan anda semua. Satu pantun :
Selamat tinggal http://eyriqazz.blogspot.com/ diucapkan
Selamat Datang http://www.eyriqazz.com/ pula
Perubahan untuk kemajuan doa-doakan kejayaan
Teruskan usaha semoga berjaya
P/s : Plan asal nak berubah ke WordPress Own Hosting dan Domain tapi biarlah dulu, tidak mahu terburu-buru. Oh ya, mana anda suka, eyriqazz.blogspot.com or Eyriqazz.com?
P/s/s : Terimakasih Melz dan Semua. Lebih bersemangat untuk menulis dengan Own domain ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

102 thoughts on “Selamat Tinggal Eyriqazz.Blogspot.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.