Rezeki Dari Nufnang Lagi

Salam dari Eyriqazz,
Tengah order Makanan di Carrefour, semalam aku menerima panggilan telefon dari BRO JAI . Agak excited juga, dia memaklumkan kepada yang saya yang saya telah menjadi salah seorang pemenang untuk Project Alpha Season 2 Contest ( Day 6 ) .Keputusan di umumkan di Facebook Project Alpha. Alhamdulillah, rezeki anak. Inilah hadiah yang bakal eyriqazz menangi :

A gift Pack Courtesy of Adidas, P1, and Ruumz ( Agak-agak apa yang ada dalamnya ya? )
Rezeki ku murah lagi bersama Nuffnang. Tuah Ayam Nampak di Kaki, Tuah Manusia Siapa Yang Tahu. Jadi, jomla rakan-rakan join Contest ni. Masih ada 25 hari lagi dan setiap hari akan ada 5 pemenang/kiranya ada at least 125 hadiah untuk dimenangi. Tak susah pun, Nuffnangers boleh join di SINI . Register as Ruumz n voila dah boleh start join .Sambil-sambil tu, bolehla votekan saya sekali di SINI selepas register as a Ruumz Member. 3 Hadiah utama pun menarik untuk dimenangi.
Honestly, masa first join contest ni rasa tak yakin nak menang coz kerana 1 daily question. 5 daily winners (pemenang ke 10,20,30,40, dan 50 yang menjawab dengan tepat). 50 days. 3 Grand Prizes!. Jadi, base on Luck pun ada.
Jom kita join sekali. Manatau rezeki anda pula nanti. tak cuba tak tahu kan? Ramai juga rakan-rakan bloggers yang ku kenali menangi Contest ini.
Last but not least dua pantun :
Project Alpha Season 2 Contest menarik sekali
Aku gembira menang kali ini
Akan ku cuba, kucuba lagi
Jom rakan-rakan kita cuba sekali
Terimakasih Nuffnang dan juga penaja
Contest menarik dan aku teruja
Hadiah best dan mempesona
Petang ini Coffee With Nuffies aku akan datang mengambilnya
P/s : Sambil-sambil tu, bolehla Join Contest Terbaru Eyriqazz Sekali. 30 Penyertaan sudah diterima setakat hari ini.
P/s/s : Jangan mudah putus asa dan mengalah. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Any idea untuk saya lontarkan untuk Coffee With Nuffies besok?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Rezeki Dari Nufnang Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.