My Wonderful Experience | Coffee With Nuffies

Salam Weekend dari Eyriqazz,

Hari ini akan ikut Isteri Family Day di Ulu Yam. Jadi sedikit update selepas Dijemput Nuffnang untuk Coffee With Nuffies .  Masih sedih dengan Keputusan Separuh Akhir Piala Thomas 2010 |Malaysia vs China yang tidak memihak kepada Malaysia.

Apapun, Coffee With Nuffies pengalaman yang begitu mengujakan dan menawan hati. Terasa mahu pergi sekali lagi kerana masih banyak yang ingin kutanyakan. Apa yang saya dapat di sana? Umm, Inilah serba sedikit yang mungkin bakal dikongsi later :Save dan Besarkan Gambar Untuk lebih Jelas
Mahu tahu rahsia nya ? Hik3, akan dikongsikan tapi kenalah Vote Eyriqazz for Guest Blogger Project Alpha Season 3 dulu. Mudah saja , Register di sana dan klik Like. Cukup 100 orang Vote, saya revealkan ke semua rahsia di atas. No Pain, No Gain kan?

Walaupun Malaysia tewas, saya menerima kegembiraan yang lain iaitu :
Rekod Baru Tercipta Harini, First Time Sepanjang Berblog Ini Unique Visitors Melebihi 3,000 Sehari .

Alexa Ranking Eyriqazz turun lagi.

Terima Hadiah Daripada Nuffnang dan Sumijelly ( Satu lagi Hadiah Contest Project Alpha belum boleh diambil lagi)

Selamat Hujung Minggu Dari Eyriqazz buat semua
Sudah mengantuk besok kena bangun Awal pula
Terima kasih kepada yang menyokong saya
Jasa anda tidak akan dilupa
Jangan pula Jangan Lupa
Vote dan Join Contest Terbaru Saya
P/s : Memang berbaloi pergi Coffee With Nuffies.Banyak informasi dan tips berguna diperolehi. Jangan lupa vote saya, nanti saya akan kotakan janji bila target yang dikehendaki sudah dipenuhi.
P/s/s :  Maaf, niat bukan nak berlagak. Hanya teruja dengan diri sendiri. Apalah nak dibanggakan dengan Blog Cap Ikan Ayam Goreng Ni. Berblog untuk kepuasan diri sendiri dan sebagai hobi baru yang mengujakan hati.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “My Wonderful Experience | Coffee With Nuffies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.