Mari Susun Gambar Lagi

by eyriqazz on 2 May 2010

in Alisya, contest

Salam dari Eyriqazz,

Mari susun gambar lagi sementara menanti Contest terbaru minggu depan yang di dalam perancangan . Tajuk sudah dipilih dan akan diumumkan minggu depan . Inilah gambar yang perlu disusun :


Susun Kembali Gambar/Puzzle

Syaratnya Mudah saja :

1)Susunkan kembali 25 keping gambar yang telah dipecahkan ini kepada gambar yang lengkap.
2) Sudah siap, buat satu entry yang bertajuk ” Susun Gambar Eyriqazz” beserta permalink entry ini

3) Tinggalkan permalink entry anda di komen entry ini

4) 3 Pemenang Terpantas akan memenangi top up RM10 each daripada saya.
Itu saja, mudahkan? Inilah masanya untuk menguji kesabaran , kepantasan, dan work in Pressure. Hik3.
Good Luck dan Selamat Menyusun Gambar.
  • Mr ProPiTo.com 2 May 2010 at 6:12 am

    da susun da.. kat antri propito.com/hehe

  • Ismail Noh 2 May 2010 at 6:26 am

    Assalamualaikum, comel adik dalam troli nih. Menghantar borang penyertaan :)

    http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/05/susun-gambar-eyriqazz.html

  • qismina 2 May 2010 at 6:39 am

    http://qisminaraudhah.blogspot.com/2010/05/susun-gambar-eyriqazz.html

  • Sharinginfoz 2 May 2010 at 7:08 am

    susun jangan tak susun.. alamak susahnya… macam mana ni.. tak ada hint ke

  • AA 2 May 2010 at 7:18 am

    wah contest dia. mencabar juga ni.. :-)

  • Si Kenit 2 May 2010 at 7:34 am

    oh, mesti dah tak sempat T___T

  • JAI 2 May 2010 at 7:36 am

    SIAP!!!HUHUHU…RM10 JUTA DALAM TANGAN….ahaks..ahaks

  • iQBaL HaSBuLLaH 2 May 2010 at 7:45 am

    Dah siap.tapi permalink dekat gambar tak reti nk buat so permalink 2letak dekat bawah ja.bolehkan?

    http://iqbalhasbullah.blogspot.com/2010/05/susun-gambar-eyriqazz.html

  • joegrimjow 2 May 2010 at 7:52 am

    susah niiii

  • Amanina 2 May 2010 at 8:20 am

    http://adoii-laa.blogspot.com/2010/05/susun-gambar-eyriqazz.html

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: