≡ Menu

Salam dari Eyriqazz,

Monday Blues muncul lagi
Hari Isnin yang selalu tidak dinanti-nanti
Namun Eyriqazz mahu memberi
Terjahan Eyriqazz kepada yang bertuah kali ini
Berpuitis pula eyriqazz ni. Oklah, straight to the point. Kali ini eyriqazz ingin berikan sesuatu buat bloggers di luar sana terutamanya pembaca setia blog eyriqazz. Eyriqazz ingin menawarkan terjahan kepada bloggers di luar sana selepas menerjah kesemua yang dijanjikan sebelum ini (pemenang contest ).
Anda mahu? Jika mahu inilah yang perlu anda lakukan :
Awas, Anda Sedang Diperhatikan
1) Buat satu entry yang bertajuk ” Kenapa Saya Mahu  Diterjah Eyriqazz”
2) Sertakan sekali satu link entry yang paling anda suka atau tak suka di blog Eyriqazz.
2) Selepas buat entry tinggalkan permalink di entry ini.
Itu saja, oh ya, eyriqazz taknak over promise. Jadi, eyriqazz cuma janjikan sekurang-kurangnya 4 blog akan diterjah dari semua  yang buat entry ini. Salah satu sebabnya, Eyriqazz ambil masa yang agak lama untuk menerjah + menulis entry terjah agar kualiti terjahan bertepatan dengan citarasa eyriqazz dan juga blogger yang diterjah.
Yang pasti, orang yang pertama yang menghantar entry akan pasti diterjah.
Sebelum terlupa, niat menerjah bukannya untuk menaikkan hits eyriqazz atau hits blog diterjah kerana hits blog eyriqazz pun suam-suam kuku saja .
Niat adalah untuk berkongsi pendapat akan blog anda yang mungkin boleh memberikan serba sedikit idea untuk memperbaiki mutu blog anda. Umm,anda sendiri yang menentukan mutu terjahan Eyriqazz dan bolehla rujuknya di SINI
Gila Terjah gelaran diberi
Aku terima dengan redha hati
Yang penting niat dihati
Untuk kebaikan bloggers yang diterjah dan diri sendiri
P/s :
Sebelum terlupa, eyriqazz masih berhutang terjah kepada :
1) SakiraLicious -done-
2) Bella -done-
3) MaslinaMansor  -done- (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
4) CoretanMayaku (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
5) Eqah Zaque Billetdoux (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
6) Rashid
7) Ariff Amin (boleh kasi link? )
UPDATED
Permohonan untuk diterjah ditutup. So, my promise to all yang buat entry setakat 13 August 2010 , I will terjah All of You. Cuma cepat atau lambat aje. Maaf2kan la ya coz masa saya berblog ni agak suntuk juga. I will update the list soon .
List seterusnya :
1) Joegrimjow – Pemenang Contest hadiah birthday untuk Alisya-
2) Izzah Farhana -Pemenang Contest Kuiz BeautifulNara -
4) Ms J



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Sakira 9 May 2010 at 4:45 pm

    Alamak. Terjah. Takot den ;p

  • Yorke Kun 9 May 2010 at 4:55 pm

    agak2 blog baru buat+cap ayam macam saya layak diterjah tak?..hahaha

  • Mohd Adziim 9 May 2010 at 4:58 pm

    Moga berjaya terjah semua bloggers tersebut.

  • joegrimjow 9 May 2010 at 10:56 pm

    erkk
    bukan gila terjah

    tapi gila terjah orang
    ;)

  • mie 9 May 2010 at 4:24 pm

    wah!!!!
    kalo eyrigazz yang terjah..
    sure lagi menarik…
    akan memcuba juga terjahan ini..

  • Jard The Great 10 May 2010 at 12:32 am

    hehehe.. rasa malu lak nk join.. =p

  • maslinamansor 10 May 2010 at 1:54 am

    macam menarik…

  • - zuriey - 10 May 2010 at 1:56 am

    terasa gak mau diterjah oleh eyriqazz

  • Ms J 10 May 2010 at 10:01 am

    Mai..mai.. saya dah lama buh link GTO kat blog saye. Cume tak cerita je.. Do visit Ticer Scribbles… aite?!

    http://ticerscribbles.blogspot.com/2010/05/kenapa-saya-mahu-diterjah-eyriqazz.html

  • Suliana 10 May 2010 at 3:06 am

    nak join gak la:-)

  • stormz 10 May 2010 at 12:00 pm
  • Aida a.k.a Beardot 10 May 2010 at 5:44 am

    nk gak kene terjah…huhuhu..boleh ker???

  • Rabia Sensei 10 May 2010 at 1:03 pm

    Yay!..I want..I want! =)

  • Eyriqazz 10 May 2010 at 1:55 pm

    @mie:apa tunggu lagi?saya cuba yang terbaik di setiap terjahan..

    @Sakira :tunggu..sakira punya mungkin minggu ni kluar..tgh dok layan blog sakira senyap2…

    @Yorke Kun:sudah pasti layak..blog saya cap sardin…hik3..

    @Mohd Adziim:InsyaAllah..

    @fikah mus:thanks fikah..anda pasti diterjah@hantar entry pertama…

  • Eyriqazz 10 May 2010 at 1:59 pm

    @joegrimjow :hik3..thanks bro…

    @Jard The Great:jard dah ada dlm list saya.hak3..

    @maslinamansor:anda pasti diterjah..

    @- zuriey -:apa tunggu lagi?

    @Suliana:hik3..su dlm pemerhatian juga…rakan sekolah…

    @Aida a.k.a Beardot:boleh2..buatla entry..akan dipertimbangkan…

    @Ms J:thanks Ms J..Akan dipertimbangkan…saya janjikan 4..jadi jika tiada sambutan juga..anda pasti akan diterjah…janji tetap janji…

    @stormz :thanks stormz…sama juga ngan ms j komen saya..

  • kenwooi 10 May 2010 at 2:12 pm

    i know ben ash-something (forgot the name) also doing this.. =P

  • MX 17 May 2010 at 5:18 pm

    best dan seronok kalau dapat diterjah nie…

    hehehe

  • soffya cik bulan 19 May 2010 at 5:10 pm

    nak juga…tgh bbuat entry ni…:)

  • hazarimi ♥ 21 May 2010 at 3:02 am

    akan cuba..tapi nanti la…
    tgh cari idea…huhuhu

  • Wan Anie 29 May 2010 at 7:09 am

    masih valid lagi ker edisi terjah menerjah ni….

  • Sya Isya 6 June 2010 at 4:45 pm

    cikgu, nak join, tapi still valid lagi ker?

  • REMEDY 9 June 2010 at 4:53 am

    Sifu eyriqaz…remedy ada satu permintaan yang teramat besar…dah tak tertanggung….benda ni dh lama remedy mengidam….I need sifu to comment my blog…please…sekarang remedy hilang arah utk terus aktif….please sifu…please..

    http://kitaransemula.blogspot.com

  • Ummi Hanie 8 July 2010 at 6:46 am

    salam GTO aka bro eyriqazz ..
    wohooo sy juge minat sama itu GTO..lamaas ungguh xtengok…
    tp still igt teruterubozu dier..so kawaiii ..:)

    terjah !
    hmm teringin gak walopun den tau blog den xseberapa…huhu…sudi2 kan yer..

  • appledia 8 July 2010 at 8:07 am

    Same soklan cam Sya Isya.”Offer” still onn ka??

  • Eyriqazz 21 July 2010 at 7:52 am

    @@Rabia Sensei :kenalah buat entry dulu..manatau kot2 terpilih…

    @kenwooi:hik3,makin ramai makin meriah kan?

    @Suliana:thanks su..su tak buatpun su pasti akan diterjah…

    @MX :seronok2…

    @soffya cik bulan :saya menanti

    @hazarimi ♥:cari jgn tak cari

    @Wan Anie:valid lagi..tapi 4 sebelum ini, saya pasti terjah…yang selebihnya belum decide lagi berapa lagi …

    @Sya Isya:valid lagi

    @REMEDY:sorry,baru sempat baca..akan saya singgahi nanti..

    @Ummi Hanie;buatla entry dulu ya…

    @appledia :on je..hik3..cuma tak gerenti la diterjah or tak…tgk kerajinan dan brapa ramai yg apply..

  • Sya Isya 6 August 2010 at 1:59 pm

    Salam, Eyriqazz. Sya dah siapkan entri nya. kalau ada kelapangan, review lah ya. http://akumerpatiputih.blogspot.com/2010/08/kenapa-aku-mahu-diterjah-eyriqazz.html

  • mrnamie 12 August 2010 at 7:01 pm

    salam, saya dah buat entry juga.. ingin bro terjah blog saya dan review..

    http://mrnamie.com/kenapa-saya-mahu-diterjah-eyriqazz/

  • Miza Yusof 24 December 2010 at 5:55 pm

    bro eriqazz, segmen ni available lagi tak ? berminat nak join lah. hehe :)

  • Nur-nba 20 September 2011 at 2:44 am

    Dah miss entri ni.. Kalau boleh buat segmen ni lagi.. Boleh join..

  • Dark 3 November 2011 at 4:24 pm

    wahhh….da tutup ker??..

    isk2….baru je nk diterjah bro…

    harap2 dibuka kembali segmen nie..=)

    nak sgt2..=)

  • shahjiehan 8 November 2011 at 12:06 pm

    ade terjah lagi x?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing