Kenapa Anda Mahu Diterjah Eyriqazz

Salam dari Eyriqazz,

Monday Blues muncul lagi
Hari Isnin yang selalu tidak dinanti-nanti
Namun Eyriqazz mahu memberi
Terjahan Eyriqazz kepada yang bertuah kali ini
Berpuitis pula eyriqazz ni. Oklah, straight to the point. Kali ini eyriqazz ingin berikan sesuatu buat bloggers di luar sana terutamanya pembaca setia blog eyriqazz. Eyriqazz ingin menawarkan terjahan kepada bloggers di luar sana selepas menerjah kesemua yang dijanjikan sebelum ini (pemenang contest ).
Anda mahu? Jika mahu inilah yang perlu anda lakukan :
Awas, Anda Sedang Diperhatikan
1) Buat satu entry yang bertajuk ” Kenapa Saya Mahu  Diterjah Eyriqazz”
2) Sertakan sekali satu link entry yang paling anda suka atau tak suka di blog Eyriqazz.
2) Selepas buat entry tinggalkan permalink di entry ini.
Itu saja, oh ya, eyriqazz taknak over promise. Jadi, eyriqazz cuma janjikan sekurang-kurangnya 4 blog akan diterjah dari semua  yang buat entry ini. Salah satu sebabnya, Eyriqazz ambil masa yang agak lama untuk menerjah + menulis entry terjah agar kualiti terjahan bertepatan dengan citarasa eyriqazz dan juga blogger yang diterjah.
Yang pasti, orang yang pertama yang menghantar entry akan pasti diterjah.
Sebelum terlupa, niat menerjah bukannya untuk menaikkan hits eyriqazz atau hits blog diterjah kerana hits blog eyriqazz pun suam-suam kuku saja .
Niat adalah untuk berkongsi pendapat akan blog anda yang mungkin boleh memberikan serba sedikit idea untuk memperbaiki mutu blog anda. Umm,anda sendiri yang menentukan mutu terjahan Eyriqazz dan bolehla rujuknya di SINI
Gila Terjah gelaran diberi
Aku terima dengan redha hati
Yang penting niat dihati
Untuk kebaikan bloggers yang diterjah dan diri sendiri
P/s :
Sebelum terlupa, eyriqazz masih berhutang terjah kepada :
1) SakiraLicious -done-
2) Bella -done-
3) MaslinaMansor  -done- (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
4) CoretanMayaku (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
5) Eqah Zaque Billetdoux (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
6) Rashid
7) Ariff Amin (boleh kasi link? )
UPDATED
Permohonan untuk diterjah ditutup. So, my promise to all yang buat entry setakat 13 August 2010 , I will terjah All of You. Cuma cepat atau lambat aje. Maaf2kan la ya coz masa saya berblog ni agak suntuk juga. I will update the list soon .
List seterusnya :
1) Joegrimjow – Pemenang Contest hadiah birthday untuk Alisya-
2) Izzah Farhana -Pemenang Contest Kuiz BeautifulNara -
4) Ms J



Comments

  1. says

    @mie:apa tunggu lagi?saya cuba yang terbaik di setiap terjahan..

    @Sakira :tunggu..sakira punya mungkin minggu ni kluar..tgh dok layan blog sakira senyap2…

    @Yorke Kun:sudah pasti layak..blog saya cap sardin…hik3..

    @Mohd Adziim:InsyaAllah..

    @fikah mus:thanks fikah..anda pasti diterjah@hantar entry pertama…

  2. says

    @joegrimjow :hik3..thanks bro…

    @Jard The Great:jard dah ada dlm list saya.hak3..

    @maslinamansor:anda pasti diterjah..

    @- zuriey -:apa tunggu lagi?

    @Suliana:hik3..su dlm pemerhatian juga…rakan sekolah…

    @Aida a.k.a Beardot:boleh2..buatla entry..akan dipertimbangkan…

    @Ms J:thanks Ms J..Akan dipertimbangkan…saya janjikan 4..jadi jika tiada sambutan juga..anda pasti akan diterjah…janji tetap janji…

    @stormz :thanks stormz…sama juga ngan ms j komen saya..

  3. REMEDY says

    Sifu eyriqaz…remedy ada satu permintaan yang teramat besar…dah tak tertanggung….benda ni dh lama remedy mengidam….I need sifu to comment my blog…please…sekarang remedy hilang arah utk terus aktif….please sifu…please..

    http://kitaransemula.blogspot.com

  4. Ummi Hanie says

    salam GTO aka bro eyriqazz ..
    wohooo sy juge minat sama itu GTO..lamaas ungguh xtengok…
    tp still igt teruterubozu dier..so kawaiii ..:)

    terjah !
    hmm teringin gak walopun den tau blog den xseberapa…huhu…sudi2 kan yer..

  5. says

    @@Rabia Sensei :kenalah buat entry dulu..manatau kot2 terpilih…

    @kenwooi:hik3,makin ramai makin meriah kan?

    @Suliana:thanks su..su tak buatpun su pasti akan diterjah…

    @MX :seronok2…

    @soffya cik bulan :saya menanti

    @hazarimi ♥:cari jgn tak cari

    @Wan Anie:valid lagi..tapi 4 sebelum ini, saya pasti terjah…yang selebihnya belum decide lagi berapa lagi …

    @Sya Isya:valid lagi

    @REMEDY:sorry,baru sempat baca..akan saya singgahi nanti..

    @Ummi Hanie;buatla entry dulu ya…

    @appledia :on je..hik3..cuma tak gerenti la diterjah or tak…tgk kerajinan dan brapa ramai yg apply..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing