Iwan Juara Akademi Fantasia 8

Iwan Juara Akademi Fantasia 8
Demam Final AF 8 sudah sampai kemuncaknya malam ini. Inilah pilihanku untuk memenangi Akademi Fantasia kali ini. Adoii , tak pernah tengok sekalipun (lebih 30 minit) AF tahun ni dan tak minat langsung AF ni (kalau layanpun just temankan Isteri) , namun saja nak kasi hangat buat peminat-peminat peserta final  yang lain. Inilah ramalanku :
Juara : Iwan
Tempat Kedua : Adira
Ketiga : Shahir (aku tahu ramai sokong dan meramalkan Shahir menang)
Senarai penuh Finalist AF 8 : Adira, Daus, Iwan, Maulana, dan Shahir
Kalau dulu Mila mampu buat kejutan ,kenapa tidak Iwan kan? Enjoy menonton AF8, eden nak kluar berdating dengan wife makan-makan kat luar.
P/s : Boleh terima ke sistem Afundi tu ye? Cam pelik pula, seorang boleh undi berpuluh-puluh sekali. Itu bukannya Afundi kot, tuh nama Af buat duit dan Skim Cepat Menang. Walaupun isteri tengok juga AF ni, tak pernah lagi dia mengundi.
P/s/s : Siapa pula pilihan anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Iwan Juara Akademi Fantasia 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.