Ini Barulah Blogger Tegar Namanya!!

Salam dari Eyriqazz,

Dapat e-mail yang diforwardkan dari rakan. Memang agak sesuai dikongsi di sini terutamanya buat bloggers di luar sana dan terutamanya bloggers tegar. Hak3, korang rasa korang dah cukup tegar ? Jom, agak-agak boleh lawan ketegaran diorang ni tak?
Bawak Anak-Anak Join Berblog Skali. Ni gaya JAI…hik3..
Sampai tertidur depan Komputer. Ini gaya Bean Moreno
Makan minum pun di sini . Ini gaya Kak Ina KL, hak3…
Ohh, Inilah Nyawakuu ( Ini gaya AriffShah….hik3 lagi)
Bangun tidur, ble je terus buka dan update blog ( Ini gaya Melromeo dan Aus )
Sambil ehem-ehem pun sempat lagi update blog?? ( Ini gaya JARD )
Hak3, yang ni bukan gayaku..Cuma tergelak pernah dukung Alisya sambil berblogwalking…Hik3…Rasanya yang paling sesuai, ini gaya MatJoe )
Baruje plan nak ucapkan Selamat Tinggal Dunia Blog , terus terhibur dan tak jadi bila layan gambar-gambar ni.
P/s : Kepada nama-nama yang disebutkan, jangan marah ya…Saya bergurau sahaja…Selingan di hari khamis…
P/s/s :Mana satu pula gaya anda? Hik3…
P/s/s/s : Mana satu yang paling mengujakan hati pula?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

38 thoughts on “Ini Barulah Blogger Tegar Namanya!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.