Ikan Ayam Goreng | Bestker?

Salam dari Eyriqazz,


Weekend lepas singgah di Carrefour Midvalley. Teringat perbualan ngan member :

Akim : Ko tahu tak, Ikan Ayam ngan Ikan Minyak Best tau.
 Saya : Yeker?

Akim : Yer,Ikan minyak tu ,ikan dia berminyak skit.biasa kat Pelantar minyak orang selalu mengail. Ikan Ayam ni rasa cam Ayam, dan isi dia putih-putih.
Saya : Betul ke Bro?
Akim : Betul,nanti ko cubalah.


Nasib kami aritu, singgah-singgah jumpa Ikan ayam. Beli dan bawa balik, dan inilah hasilnya:

Ikan Ayam Goreng
Ini juga
Pekena dengan Tomyam, masyuk. hampeh nya member, takde rasa cam ayam pun. Tapi memang sedap, rasanya lain daripada yang lain. Teringin nak singgah Carrefour beli lagi la nanti.
Nak tengok gambar ikan ni?Inilah dia :

Ikan Ayam | Pelikkan Rupanya? First time aku beli, lihat dan Rasa Ikan Ni

Ikan Ayam nama diberi
Dimasak dan digoreng sedap sekali
Patutla Carrefour buat promosi
Rupanya sedap dan ingin try lagi
P/s : Korang pernah makan Ikan Ayam tak? Amcam, best?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Ikan Ayam Goreng | Bestker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.