≡ Menu
Hari Belia Negara 2010 bakal muncul lagi
Belia Kreatif dan Inovatif Pemacu Pembangunan Negara tema diberi
Acara Menarik Bakal Menanti
Di Putrajaya 14,15, dan 16 Mei 2010 ada kesempatan jomla pergi
Pelbagai Acara sudah dirancang rapi
Youth Town, Pertandingan Cyber Games, sepak takraw, bola jaring, dan pelbagai lagi
Acara sebegini seronok disertai
Lebih lanjut bolehla singgah di SINI
Information Technology Youth Movement  menganjurkan Contest Kali ini
50 blog terpilih bakal dipilih nanti
Bakal diserahkan kepada Perdana Menteri
Penglibatan bloggers terus dihargai
Belia Kreatif dan Inovatif yang di cari-cari
Untuk menongkah arus kemajuan dan pembangunan negara ini
Sama-samalah kita berjuang dan memperbaiki diri
Pencapaian terbaik demi kemajuan negara sudahlah pasti
Mesej saya kepada Perdana Menteri
Berblog digunakan medium berkongsi Idea dan informasi
Suara rakyat perlu didengari
Dengarlah suara bloggers banyak idea dari kami
Sama-sama menuju puncak dan mengejar mimpi
Negara yang Aman , Ekonomi , dan Pembangunan Negara yang terus bergerak ke depan lagi
Kami Belia dan Rakyat mencari rezeki
Sesuap nasi dan yang terbaik buat keluarga, anak dan Isteri
Masih banyak Idea di hati
Tapi biar dulu setakat ini
Harap tidak dicampur-adukkan Politik dan Persatuan Ini
Barulah mudah bagi Belia bekerjasama dan berkongsi Idea dan Informasi
Terimakasih Sekali Lagi
Idea sebegini bagus sekali
Entry ini ditulis untuk Contest INI
Terpilih atau tidak ku tolakkan ke tepi
Belia Muda dan Bloggers yang dicari-cari
Sepatutnya promote di Nuffnang tentu ramai yang akan sertai
Inipun ku tahu dari rakan bloggers yang ku kenali
Jika tidak mungkin tidak muncul entry ini
Rakan-rakan bloggers marilah kita sertai
Demi kemajuan dan penglibatan kita lebih dihargai
Masih belum terlambat lagi
13 Mei 2010 tarikh tutup Contest ini



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Afra Yuri 11 May 2010 at 1:42 pm

    Wahh! nak join :)

  • Jard The Great 11 May 2010 at 2:39 pm

    aku sokong part promote kat nuffnang.. huhu

  • noor afzan 11 May 2010 at 2:39 pm

    wah cikgu..
    good luck ye..
    ramai otai2 blogger join dah ni..
    rasa ‘kecik’ je diri ni berbanding otai2 macam cikgu.

  • Hasrol Nizam 11 May 2010 at 5:08 pm

    menarik ni..kalau terpilih memang best la..

  • bardboo 11 May 2010 at 2:22 pm

    sy pon br tau pasal itym ni dr blog kwn smlm..tp rasa malas plak mau join..hhuhu

  • Sharinginfoz 11 May 2010 at 2:41 pm

    bagi tag ni “belia kreatif dan innovative pemacu pembangunan negara” anyway agak2nya belia ni sampai umur berapa ya…..

    Yuna Free Hair???

  • joegrimjow 11 May 2010 at 11:10 pm

    ku pon dah join ni
    ;)

    wahh
    dah nak bawah sjuta dah
    mantap ni!

  • Eyriqazz 11 May 2010 at 3:18 pm

    @Afra yURI :joinla…manatau ada rezeki kan?

    bardboo : hik3..kenapa malas pula?

    JARD :Sokong2 juga..

    sharinginfoz : belia ni umm…umur brapa ye?35? 40?

  • NGoNgexz 12 May 2010 at 2:01 am

    nice entry bro

  • Jogger 12 May 2010 at 9:01 am

    aku penah invovle dgn hari belia tahun 2004… meriah wooo

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing