Blogger Quiz Mania By Roxy Zai

Salam hujan masih lebat dari Eyriqazz,


Dah lama tak berkesempatan membalas tag/kuiz. Namun ,kalini demi untuk tidak menghampakan pengomen/pembaca setia dan tag/kuiznya nya pula tidak begitu panjang, saya membalasnya. Sebelum ni bukan tidak sudi, memang saya hargai tapi kekangan masa dan keadaan membataskan untuk saya membalasnya. Jom layan :


1) Apa nama blog korang?
Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka

2) Dari mana korang dapat inspirasi untuk nama blog korang ni?
Novel dan Drama terhebat iaitu Great Teacher Onizuka. Berkali-kali layan pun tak boring dan memberikan inspirasi (Must watch drama for everyone)

3) Bila korang takda idea untuk tulis post baru, apa korang buat?
Layan Movie, Layan Jiwang, Tengok Alam Sekitar, Kacau Isteri, Take a Break, Tidur, dan apa saja yang menghiburkan hati.

4) Siapakah blogger yang membuatkan anda berminat memiliki blog sendiri?
Kennysia, Jocko Journey (sudah tidak berapa aktif lagi), dan ramai lagi

5) Apakah ciri2 blog yang menarik perhatian anda?
-Template yang menarik
-Santai dan penulisan yang lain dari yang lain
– Indah khabar, Indah rupa (tidak berpura-pura)
– Berfikiran terbuka dan tidak mudah melatah.
– Tidak terlalu panjang (hak3, diri sendiri jangan dikira , memang suka syok sendiri)
-Gambar-gambar yang menarik dan cantik
– Saling bantu membantu satu sama lain, dan tidak mudah mengalah.

P/s : Jom layan sekali Kuiz Roxy Zai ni di SINI

P/s/s : Maaf kepada sesiapa yang saya tidak berkesempatan membalas tagnya sebelum ini. Jutaan Kemaafan.

P/s/s/s : Apa pula jawapan anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “Blogger Quiz Mania By Roxy Zai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.