BeautifulNara for the Adidas Ole KO Challenge!

Tengah-tengah surf Internet dan buka website ProjectAlpha , terjumpa satu info yang agak menarik di sini iaitu Pertandingan Futsal Featured Bloggers Project Alpha Season 1 & 2 Satu Lawan Satu  Adidas Ole KO road show di Centre Court, Mid Valley Megamall  pada hari Jumaat, 21 May 2010 jam 7.30 malam.
Siapa yang menjadi pilihanku untuk memenangi pertandingan ini ya? Tidak lain dan tidak bukan, blogger kegemaranku yang memang cool dan happy selalu iaitu :

Kenapa saya katakan BeautifulNara yang akan menang. Inilah hujah-hujah saya. Dengar ya wahai pihak pembangkang . Hak3…
1) BeautifulNara glamour dan berbakat sukan juga
Digi Internet Pimp My Day Final Challenge aku sempat melihat sendiri keupayaannya
Orang lain dah habis dia masih terkial-kial berlari di sana
Menyembunyikan kekuatan sebenar untuk menanti Contest sebenar yang bakal tiba
2) Inilah Contest yang aku maksudkan. Dia mahu Project Alpha blogger yang lain memandang rendah pada keupayaannya. Namun, di hari sebenar, bakat sebenarnya akan terserlah. Lincah berlari ke sana sini dan menjaringkan gol jarak jauh adalah salah satu kehebatannya yang disembunyikannya. Camne aku tahu? Sayalah salah seorang yang kini tengah giat melatihnya .
3) Don’t judge a book by it cover. Semasa dia mula berblog mungkin ramai yang tertanya-tanya mampukah Beautifulnara pergi lebih jauh? Kini, dia telah membuktikannya. Jika dia mampu membuktikan di dunia blog , di gelanggang futsal pun dia mampu melakukan jua.Chaiyok-chaiyok.
4) Salah satu sebab lagi, saya lah yang melatihnya. Bukti kehebatan latihan saya ?
Action  Is Better Than Word (Adidas Action 3 pun bestt!!). Salah satu kejohanan yang pernah saya menangi
Last but not least, BeautifulNara ada Secret Weapon tersendiri iaitu :
Penggunaan Produk Adidas yang terbaik di Pasaran
Produk yang digunakan ini menyegarkan, menyihatkan, dan membuatkan Beautifulnara selalu happy dan tersenyum selalu dan membuatkannya selalu berfikiran positif. Minda yang positif ditambah badan yang sihat akan membuatkan BeautifulNara lebih bersemangat untuk mencapai impiannya memenangi Pertandingan ini.
Menuju puncak gemilang cahaya
Beautifulnara dengan Produk Adidas pembakar semangat dan tenaga
Gigih berjuang dan berusaha
Kejohanan ini aku yakin akan menjadi miliknya
Anda bosan? Saya pun agak bosan malam ni. Jom sama-sama kita layan ProjectAlpha Season 2 nak ? Jom, saya letakkan sedikit Episod di sini :
Episod 18
Episod 19
Episod 20
Episod 21
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Catch the Project Alpha bloggers at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “BeautifulNara for the Adidas Ole KO Challenge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.