≡ Menu
Semalam belek-belek gambar lama, syahdu dan teringat kembali zaman Universitiku. Terus aku Scan gambar-gambar lama itu. Kali ini entry yang agak personal sedikit, pukul 123pagi aku masih menulis entry ini.

Zaman Universiti Aku Rindui
Indahnya ketika ini
Pengalaman manis yang sukar dilupai
Andai ada jarum masa ingin ku putar untuk kembali
Bergambar Bersama Anuar Zain di London Airport
Inilah Universiti ku, Lancaster University

Kediamanku di Universiti, Pendle College (Ohh, aku rindu Porter Kolejku)

Lepak-lepak di Restoran Popeye bersama rakan-rakan
Main Futsal Padang ( Kelincahan bermain futsal Idlan Zakaria dan Nurfarhana Abdul Sani tidak dapat disangkal lagi)
Dengan 20 Pound (lebih kurang RM120, boleh penuh satu troli)
Shopping di Carboot (Macam-macam Ada)
P/s : Rindu tak Zaman Universiti? Zaman Sekolah ? Ummm,bestnya kalau dapat kembali ke zaman itu.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • intanurulfateha (◡‿◡✿) 12 May 2010, 7:19 am

    .rindu jugakkkkkkk zaman diploma dulu
    .sep bek da smbung dgree ;)

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 12 May 2010, 7:21 am

    aku pun rindu jugak zaman2 belajar dulu…

    Reply
  • mommyYen 12 May 2010, 7:34 am

    wahh..bro,down to memory lane kan..?yea..mesti rindu dgn tempat lama kita,rasa nak ulang semula kenangan lalu..tp x dpt.

    Reply
  • joegrimjow 12 May 2010, 7:49 am

    hohohohoho
    like this entry

    rambut panjang ya dlu?
    hehe

    Reply
  • Othman Juliana 12 May 2010, 8:03 am

    aku rindu zaman kurus. errr… kire masuk topik tak? huahuahua,…

    Reply
  • petisuara 12 May 2010, 8:09 am

    carboot sale mmg best!!!tp kat malaysia xd..wah2 rmbut eyriqazz..bile nak buat style mcm 2 lagi

    Reply
  • Liliyuli 12 May 2010, 8:09 am

    errrmmm…rindu!
    rindu kengkawan..kelas..suasana..etc.

    Reply
  • iva saionji 12 May 2010, 8:39 am

    wah teacher buat iva terkenang balik zaman belajar…alahai…memang air mato nak menitik setiap kali terkenang zaman belajar dulu…

    Reply
  • encik tikus 12 May 2010, 8:44 am

    Huhu,segak betul mase mude ye ? :D

    Reply
  • Mohd Adziim 12 May 2010, 2:02 pm

    Jauh beza zaman muda2 ngan sekarang..Rambut panjang tu penting.

    Reply
  • Kancilbiru 12 May 2010, 7:21 am

    wahh ko mesti pandai ni…blaja obersi…

    Reply
  • hentakbelipat 12 May 2010, 7:35 am

    carboot tu paling style!!!

    Reply
  • Bro Framestone 12 May 2010, 7:35 am

    beza dirimu dengan diriku ek… cam teringin je nk wat entry pasal nie..

    tapi nnt la ek… nk cari2 pic untuk di scan dulu

    BroFramestone Blog

    Reply
  • fikah mus 12 May 2010, 7:46 am

    bestnya dapat belajar kat tempat orang.
    macam2 ada.
    rindu zaman sekolah.
    rindu zaman asasi.
    hidup uni bakal ditempuhi pada bulan 7 ni.

    uhh, nervous..nervous..

    Reply
  • TUKANG KATA 12 May 2010, 8:00 am

    owh..lulusan universiti lancaster rupanya..hehe

    Reply
  • Cik Norfa 12 May 2010, 8:35 am

    wah..mau tak rindu, belajar pulak kat oversea..hehehe..

    camne leh jumpa anuar zain tu..dia btpe kat london?

    Reply
  • mie 12 May 2010, 9:33 am

    carboot!!!
    mmg seronok shopping kat situ..
    heheee

    Reply
  • miMiE aZiMaSK ^V^ 12 May 2010, 10:00 am

    zaman belajar adalah amat best kan… huhuhuhuh…

    Reply
  • ||| PöJìé PööH ||| 12 May 2010, 10:24 am

    Bestnyerr dapat merasa duk kat tempat org..
    Btw bro rambut dah macam Anuar Zain la!!
    Wahh!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    Reply
  • Eyriqazz 12 May 2010, 10:39 am

    @intanurulfateha (◡‿◡✿) :hik3..nanti lagi merindui….good luck ya….

    @e.l.i.s.s.m.i.e :samalah kita…huk3..

    @Kancilbiru :hik3..cukup2 makan aje..

    @mommyYen :yup..rindu serindu2nya…

    @Bro Framestone :buatla bro..nanti jgn lupa inform..akan ku singgahi…

    Reply
  • Eyriqazz 12 May 2010, 10:43 am

    @hentakbelipat: yup..carboot mmg best..tempat shopping ku..hak2..

    @fikah mus :wah,good luck..hargailah ia..zaman universiti antara zaman paling best..

    @joegrimjow:hik3..tuhla pernah simpan rambut panjang…nak sikat punyalah payah ..hak3..tapi rindu rambut itu…

    @TUKANG KATA :haah…itulah uni saya…

    @Othman Juliana:aku pun rindu..skang tak kurus tapi segak..hak3…

    @Liliyuli:rindu kesemuanya…

    Reply
  • Eyriqazz 12 May 2010, 10:45 am

    @petisuara :memang best?bila lagi?dah xble buat..nanti boss dan isteri marah…hik3..

    @Cik Norfa:memang rindu…camne boleh jumpa Anuar Zain? Bolehla baca entry ini : http://www.eyriqazz.com/2009/09/anuar-zain.html

    @iva saionji :betul2..seronok dan mengujakan…

    @encik tikus :ehh,skang dah tua dan tak segak lagi ke?hik3..

    Reply
  • Eyriqazz 12 May 2010, 10:46 am

    @mie:betul2..seronok giler…

    @miMiE aZiMaSK ^V^ :haah…best dah terbaik..

    @||| PöJìé PööH |||:hik3..tuhla..masa gambar tu first cuci ada ckp cam adik beradik..hak3….poyo je eyriqazz ni..

    Reply
  • darkbatman 12 May 2010, 1:31 pm

    wahh bro.. macho dowhh.. jeles jab. biler review balik memory, kita akn tersenyum tanpa sedar..heh

    Reply
  • Rabia Sensei 12 May 2010, 2:04 pm

    Miss my Uni days…

    Reply
  • wann sury 7 September 2012, 7:10 am

    syok nye kan…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »