Aku Rindu Zaman Universiti!!

by eyriqazz on 12 May 2010

Semalam belek-belek gambar lama, syahdu dan teringat kembali zaman Universitiku. Terus aku Scan gambar-gambar lama itu. Kali ini entry yang agak personal sedikit, pukul 123pagi aku masih menulis entry ini.

Zaman Universiti Aku Rindui
Indahnya ketika ini
Pengalaman manis yang sukar dilupai
Andai ada jarum masa ingin ku putar untuk kembali
Bergambar Bersama Anuar Zain di London Airport
Inilah Universiti ku, Lancaster University

Kediamanku di Universiti, Pendle College (Ohh, aku rindu Porter Kolejku)

Lepak-lepak di Restoran Popeye bersama rakan-rakan
Main Futsal Padang ( Kelincahan bermain futsal Idlan Zakaria dan Nurfarhana Abdul Sani tidak dapat disangkal lagi)
Dengan 20 Pound (lebih kurang RM120, boleh penuh satu troli)
Shopping di Carboot (Macam-macam Ada)
P/s : Rindu tak Zaman Universiti? Zaman Sekolah ? Ummm,bestnya kalau dapat kembali ke zaman itu.
  • intanurulfateha (◡‿◡✿) 12 May 2010 at 7:19 am

    .rindu jugakkkkkkk zaman diploma dulu
    .sep bek da smbung dgree ;)

  • e.l.i.s.s.m.i.e 12 May 2010 at 7:21 am

    aku pun rindu jugak zaman2 belajar dulu…

  • Kancilbiru 12 May 2010 at 7:21 am

    wahh ko mesti pandai ni…blaja obersi…

  • mommyYen 12 May 2010 at 7:34 am

    wahh..bro,down to memory lane kan..?yea..mesti rindu dgn tempat lama kita,rasa nak ulang semula kenangan lalu..tp x dpt.

  • hentakbelipat 12 May 2010 at 7:35 am

    carboot tu paling style!!!

  • Bro Framestone 12 May 2010 at 7:35 am

    beza dirimu dengan diriku ek… cam teringin je nk wat entry pasal nie..

    tapi nnt la ek… nk cari2 pic untuk di scan dulu

    BroFramestone Blog

  • fikah mus 12 May 2010 at 7:46 am

    bestnya dapat belajar kat tempat orang.
    macam2 ada.
    rindu zaman sekolah.
    rindu zaman asasi.
    hidup uni bakal ditempuhi pada bulan 7 ni.

    uhh, nervous..nervous..

  • joegrimjow 12 May 2010 at 7:49 am

    hohohohoho
    like this entry

    rambut panjang ya dlu?
    hehe

  • TUKANG KATA 12 May 2010 at 8:00 am

    owh..lulusan universiti lancaster rupanya..hehe

  • Othman Juliana 12 May 2010 at 8:03 am

    aku rindu zaman kurus. errr… kire masuk topik tak? huahuahua,…

  • petisuara 12 May 2010 at 8:09 am

    carboot sale mmg best!!!tp kat malaysia xd..wah2 rmbut eyriqazz..bile nak buat style mcm 2 lagi

  • Liliyuli 12 May 2010 at 8:09 am

    errrmmm…rindu!
    rindu kengkawan..kelas..suasana..etc.

  • Cik Norfa 12 May 2010 at 8:35 am

    wah..mau tak rindu, belajar pulak kat oversea..hehehe..

    camne leh jumpa anuar zain tu..dia btpe kat london?

  • iva saionji 12 May 2010 at 8:39 am

    wah teacher buat iva terkenang balik zaman belajar…alahai…memang air mato nak menitik setiap kali terkenang zaman belajar dulu…

  • encik tikus 12 May 2010 at 8:44 am

    Huhu,segak betul mase mude ye ? :D

  • mie 12 May 2010 at 9:33 am

    carboot!!!
    mmg seronok shopping kat situ..
    heheee

  • miMiE aZiMaSK ^V^ 12 May 2010 at 10:00 am

    zaman belajar adalah amat best kan… huhuhuhuh…

  • ||| PöJìé PööH ||| 12 May 2010 at 10:24 am

    Bestnyerr dapat merasa duk kat tempat org..
    Btw bro rambut dah macam Anuar Zain la!!
    Wahh!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

  • Eyriqazz 12 May 2010 at 10:39 am

    @intanurulfateha (◡‿◡✿) :hik3..nanti lagi merindui….good luck ya….

    @e.l.i.s.s.m.i.e :samalah kita…huk3..

    @Kancilbiru :hik3..cukup2 makan aje..

    @mommyYen :yup..rindu serindu2nya…

    @Bro Framestone :buatla bro..nanti jgn lupa inform..akan ku singgahi…

  • Eyriqazz 12 May 2010 at 10:43 am

    @hentakbelipat: yup..carboot mmg best..tempat shopping ku..hak2..

    @fikah mus :wah,good luck..hargailah ia..zaman universiti antara zaman paling best..

    @joegrimjow:hik3..tuhla pernah simpan rambut panjang…nak sikat punyalah payah ..hak3..tapi rindu rambut itu…

    @TUKANG KATA :haah…itulah uni saya…

    @Othman Juliana:aku pun rindu..skang tak kurus tapi segak..hak3…

    @Liliyuli:rindu kesemuanya…

  • Eyriqazz 12 May 2010 at 10:45 am

    @petisuara :memang best?bila lagi?dah xble buat..nanti boss dan isteri marah…hik3..

    @Cik Norfa:memang rindu…camne boleh jumpa Anuar Zain? Bolehla baca entry ini : http://www.eyriqazz.com/2009/09/anuar-zain.html

    @iva saionji :betul2..seronok dan mengujakan…

    @encik tikus :ehh,skang dah tua dan tak segak lagi ke?hik3..

  • Eyriqazz 12 May 2010 at 10:46 am

    @mie:betul2..seronok giler…

    @miMiE aZiMaSK ^V^ :haah…best dah terbaik..

    @||| PöJìé PööH |||:hik3..tuhla..masa gambar tu first cuci ada ckp cam adik beradik..hak3….poyo je eyriqazz ni..

  • darkbatman 12 May 2010 at 1:31 pm

    wahh bro.. macho dowhh.. jeles jab. biler review balik memory, kita akn tersenyum tanpa sedar..heh

  • Mohd Adziim 12 May 2010 at 2:02 pm

    Jauh beza zaman muda2 ngan sekarang..Rambut panjang tu penting.

  • Rabia Sensei 12 May 2010 at 2:04 pm

    Miss my Uni days…

  • wann sury 7 September 2012 at 7:10 am

    syok nye kan…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: