Aku Rindu Zaman Universiti!!

Semalam belek-belek gambar lama, syahdu dan teringat kembali zaman Universitiku. Terus aku Scan gambar-gambar lama itu. Kali ini entry yang agak personal sedikit, pukul 123pagi aku masih menulis entry ini.

Zaman Universiti Aku Rindui
Indahnya ketika ini
Pengalaman manis yang sukar dilupai
Andai ada jarum masa ingin ku putar untuk kembali
Bergambar Bersama Anuar Zain di London Airport
Inilah Universiti ku, Lancaster University

Kediamanku di Universiti, Pendle College (Ohh, aku rindu Porter Kolejku)

Lepak-lepak di Restoran Popeye bersama rakan-rakan
Main Futsal Padang ( Kelincahan bermain futsal Idlan Zakaria dan Nurfarhana Abdul Sani tidak dapat disangkal lagi)
Dengan 20 Pound (lebih kurang RM120, boleh penuh satu troli)
Shopping di Carboot (Macam-macam Ada)
P/s : Rindu tak Zaman Universiti? Zaman Sekolah ? Ummm,bestnya kalau dapat kembali ke zaman itu.

Comments

  1. mommyYen says

    wahh..bro,down to memory lane kan..?yea..mesti rindu dgn tempat lama kita,rasa nak ulang semula kenangan lalu..tp x dpt.

  2. petisuara says

    carboot sale mmg best!!!tp kat malaysia xd..wah2 rmbut eyriqazz..bile nak buat style mcm 2 lagi

  3. iva saionji says

    wah teacher buat iva terkenang balik zaman belajar…alahai…memang air mato nak menitik setiap kali terkenang zaman belajar dulu…

  4. says

    bestnya dapat belajar kat tempat orang.
    macam2 ada.
    rindu zaman sekolah.
    rindu zaman asasi.
    hidup uni bakal ditempuhi pada bulan 7 ni.

    uhh, nervous..nervous..

  5. says

    @intanurulfateha (◡‿◡✿) :hik3..nanti lagi merindui….good luck ya….

    @e.l.i.s.s.m.i.e :samalah kita…huk3..

    @Kancilbiru :hik3..cukup2 makan aje..

    @mommyYen :yup..rindu serindu2nya…

    @Bro Framestone :buatla bro..nanti jgn lupa inform..akan ku singgahi…

  6. says

    @hentakbelipat: yup..carboot mmg best..tempat shopping ku..hak2..

    @fikah mus :wah,good luck..hargailah ia..zaman universiti antara zaman paling best..

    @joegrimjow:hik3..tuhla pernah simpan rambut panjang…nak sikat punyalah payah ..hak3..tapi rindu rambut itu…

    @TUKANG KATA :haah…itulah uni saya…

    @Othman Juliana:aku pun rindu..skang tak kurus tapi segak..hak3…

    @Liliyuli:rindu kesemuanya…

  7. says

    @mie:betul2..seronok giler…

    @miMiE aZiMaSK ^V^ :haah…best dah terbaik..

    @||| PöJìé PööH |||:hik3..tuhla..masa gambar tu first cuci ada ckp cam adik beradik..hak3….poyo je eyriqazz ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing