Weeave Mengegarkan Rangkaian Laman Sosial Anda!

Dapat e-mail ini daripada Digi. Nampak cam menarik. Apa pandangan anda? Saya copy pastekan di sini :


Weeave Mengegarkan RangkaiaN LamaN Sosial Anda| Pelik namun Uniknya Nama

Yo geng!

Bersosial di arena internet kini semakin mudah dengan aplikasi terbaru kami,  Weeave.com. Bayangkan kemudahan semua rangkaian kegemaran anda seperti facebook, twitter dan friendster kini disatukan di satu lokasi. Hanya satu login untuk anda berkomunikasi dengan segala rakan-rakan anda di pelbagai laman web sosial anda. Lebih dari itu, anda dapat mengakses update terkini, video dan gambar-gambar menerusi internet dan telefon bimbit. Weeave.com kini mepermudahkan komunikasi laman web sosial anda!

Daftar dengan Weave dan ambil bahagian di dalam peraduan  Weave-Your-Web. Sungguh mudah! Anda cuma perlu mendaftar dan berkongsi bersama rakan-rakan anda mengenai Weeave untuk peluang memenangi hadiah-hadiah istimewa seperti Mackbook ataupun Xbox360! Untuk keterangan lebih lanjut, sila lawati laman web kami sekarang! 
Daftarlah untuk pertandingan Weeave-Your-Web di sini:P/s : Aku memang suka Contest-Contest ni. Jom Kita Join Beramai-ramai. Nampak Cam Menarik. Adakah Weeave mampu untuk menandingi Facebook,Friendster,mahupun Myspace?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Weeave Mengegarkan Rangkaian Laman Sosial Anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.