Rahsia Seks Celebriti Hollywood

Rahsia SekS Celebriti Hollywood

Inilah Rahsia-rahsia mereka :
David dan Victoria Beckham – melakukan seks sebanyak lima kali sehari untuk mendapatkan anak perempuan.
Komenku : 5 kali sehari ? Hebattt…
Heidi Klum – l tidak memerlukan sebarang gimik seksi di bilik tidur sebelum mereka melakukan hubungan seks.
Komenku : Kena ada gimik seksi ke? Hak3..
Megan Fox : Hanya pernah melakukan seks dengan dua lelaki sahaja sepanjang kehidupannya.
Komenku : Susah nak cari bagi celebriti hollywood ciri sebegini.
Brad Pitt dan Angelina Jolie : mempunyai tempat khas untuk membuat hubungan intim, jauh dari gangguan enam anak mereka iaitu kawasan di belakang air terjun buatan di kolam mandi di kediaman mereka.
Komenku : Sayapun. Dalam bilik la.Hak3…
Sumber : Kosmo Online
Petua Melayu : Tongkat Ali dan Kacip Fatimah .
Eyriqazz : Dah lama tak pekena tongkat ali. Dah lebih setahun kot. Pekena pun bukan untuk tujuan tu. Saja nak mencuba rasa tongkat ali. Pahit sehh.Tapi performance tetap mantap. Hak3, poyo je.
Eyriqazz : 1)Fikiran kena tenang, hati mesti happy dan bangkitkan mood sebelum beraksi dan dua-dua kenalah puas hati. Muahahaha..18SX seh.(Bintang Hollywood bukan, Bollywood pun bukan, hak3)
P/s : Bagi yang dah kahwin, apa pula rahsia anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

62 thoughts on “Rahsia Seks Celebriti Hollywood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.