Happy Birthday Joegrimjow

Last minute entry, chance untuk menang rasa agak tipis,namun sebagai menyokong rakan blogger,aku join Contest ini + sebagai tanda terima kasih buat saudara Joegrimjow kerana selalu menyinggah di blogku dan memberi komen-komen membina dan memotivasikan diri.
Sebagai hadiah, terimalah beberapa rangkap pantun dariku :

Happy Birthday Joegrimjow dariku
22 tahun kini, dah makin tua usiamu
Orangnya hensem muda lagi sudah berpunya atau belum aku tak tahu
Kalau nak tahu, singgahla dan tanya empunya diri itu
Semoga panjang umur  dan dimurahkan rezeki
Berbahagia selalu dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi
Usia yang muda masih banyak yang perlu dipelajari
Semoga berjaya, InsyaAllah usahamu akan berhasil nanti
Dari Kelantan membawa diri menyambung pelajaran di UK sana
Lihat gambar-gambarnya teringat kenangan lama
22 tahun aku pun masih di sana
Teruja dan Indahnya saat belajar aku teruja
Akhir sekali dari saya
Teruskan perjuangan teruskan usaha
Hidup ini hanyalah sementara
Pergunakanlah ia sebaik-baiknya
P/s :Anda dah wish belum ? Kalau belum sila lah singgah dan wishkan kat dia. Joegrimjow ni memang friendly orangnya. Sebabtu aku selalu menyokong contestnya, menang kalah belakang kira.
P/s/s :Siapa yang mahu saya wishkan birthday dengan pantun? Cepat-cepat Contact saya. RM10 satu entry.Hak3,gurau sahaja.
P/s/s/s :Rindu usia 22. Memang menyeronokkan dan teruja. Apa pengalaman tak dapat dilupakan anda ketika usia 22?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “Happy Birthday Joegrimjow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.