Happy 1st Birthday Engku Aleesya, Penyeri Hidup Erra Fazzira dan Engku Emran

Pejam celik, pejam celik , tanggal 4 April 2010 haritu genaplah 1 tahun umur Engku Aleesya, puteri tersayang Erra Fazzira dan Engku Emran. Disebabkan nama anak Erra Fazzira tidak jauh beza dengan puteriku iaitu Nurul Alisya Ilyani, ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan :

HaPpy 1st BirthDay Engku Aleesya

Ini adalah gambar yang berjaya diambil dan di Internet (kredit kepada Kepakayam). Dengar cerita majlis ini disertai dengan doa selamat dan mereka bakal menunaikan umrah dalam masa terdekat.

Potong,potong (psst,apsal nampak pelikje kek nya ya? )
Wah,wah Meriahnya
Comel dan Glamour Gitu
Besarnya Banner

Engku Aleesya Engku Emran nama diberi
Orangnya comel cantik sekali
Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi
Adakah bakal mengikut jejak langkah ibunya nanti?

Teruja juga, yerlah, anakku Alisya lagi 2 bulan akan masuk 1 tahun. Teringin juga buat Majlis dan Sambutan Hari Lahir buat puteri tersayang nanti. Mana boleh Aleesya sorang je kan, Alisya pun nak celebrate juga kan?

Apapun, aku tetap bertuah dan gembira , kalau Engku Emran ada :

Erra dan Aleesya

Aku pula ada :

Azwa dan Alisya

P/s : Teruja dan tak sangka pula menang Contest lagi. Kali ini Sweet Aina Wedding Contest dimenangi ku pula. Rezeki anak atau mungkin rezeki Alisya nak dapat adik? Hik3,tepuk dada, tanya selera.

P/s/s :Terasa ingin buat Contest Hadiah Birthday untuk Alisya la. Amcam, oktak? Masih tiada idea hadiah apa yang sesuai untuk Alisya sempena tarikh lahirnya bulan 6 nanti. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Happy 1st Birthday Engku Aleesya, Penyeri Hidup Erra Fazzira dan Engku Emran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.