Entry Menarik Hari Ini

Salam dari eyriqazz,

Malam ni plan nak tidur awal , berblogwalking malamni dan jumpa entry yang saya rasakan agak menarik untuk dikongsi. Jom layan sekali :

Memang Berbaloi Membacanya

Inilah entry-entry itu :
Makan Sayur Tong Sampah – tersentuh hatiku membacanya dan geram dengan  sikap segelintir peniaga yang cuba menangguk di air keruh. Sayur Tong Sampah pun dikitar semula? Jadi, berhati-hatilah bila membeli sayur murah. Mungkin ada udang di sebalik mee.
Apa yang Anda Tahu Tentang Darkbatman Dot Com – Kalau Melz yang review blog, fuhh, memang mengujakan. Aku yang suka terjah blog orang ni pun aku akui, ayat-ayat dan pandangan yang diberikannya memang menarik dan buat pembaca dan penulis blog yang direview tu berterimakasih jutaan kali.Melz pernah review blog aku dan aku banyak belajar dari apa feedback yang diberikan.
Bawang Puteh Bawang Merah – Pandai Mamat ni menyusun cerita menjadikan kisah dan pengalaman peribadi seronok untuk dibaca.  Teringat zaman belajar dulu-dulu masak sendiri . Nyam2, dah lama tak memasak sendiri. Kari pun best juga ni.
Perbezaan Bloggers di Dunia Maya dan Dunia Sebenar – Kupasan yang agak menarik. Setuju atau tidak, anda sendiri yang menentukan.
Kaedah Efektif Pengiklanan Sewa Rumah – Pengalaman peribadi yang amat berguna dikongsi. Aku pun baru nak belajar dengan pelaburan perumahan ini, masih belajar dan blog ini selalu menjadi singgahan untuk menambahkan ilmu . Kata orang ,biar lambat asalkan selamat dan betul caranya.
P/s : Anything to add? Kongsi-kongsila, boleh saya menyinggah bila free nanti.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Entry Menarik Hari Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.