Betulke Fasha Sandha Menjadi Pelacur Kelas Atasan?

Salam dari Eyriqazz,

Terkejut juga bila membaca berita, adakah gosip ataupun benar? Memang penuh kontroversi artis ini, kali ini muncul pula kisah :

Fasha Sandha MenjadI PelacuR Kelas Atasan?

Betulke cerita ini? Itulah, tidak baca sampai habis , rupanya ini adalah watak yang dilakonkan Fasha untuk watak Frieda drama bersiri Spa Qistina musim ketiga yang akan disiarkan di Astro Box Office Movies Tayangan Hebat (saluran 953) mulai 5 April ini, Isnin, pukul 9 malam. Alamak, rugi tak ambil siaran ni , kalau tidak boleh tengok cerita ini.

Inilah serba sedikit Sinopsis Drama Spa Qistina Musim Ketiga ini :

Frieda seorang pelajar universiti dan pelacur kelas atasan atau bertaraf elit yang mempunyai agenda tersendiri untuk membalas dendam dan menghancurkan hidup Qistina (lakonan Nanu) serta menggoda suami Qistina, Fahmi (Ijoy Azhari).

Dalam beberapa babak drama tersebut, Fasha juga melakonkan aksi-aksi panas bersama Ijoy.

Dengan watak dan aksi panas yang dipaparkan, Fasha sudahpun bersedia untuk menerima kritikan dan persepsi daripada orang ramai.


Masih Popular/Kontroversi Si Dia Ini
Untuk berita penuh, bolehla baca di sini : Jadi pelacur kelas atasan
P/s : Teringat dulu pernah minatkan si Fasha Sandha gara-gara lakonannya di Drama ‘Natasha’
P/s/s : Dussh , aksi panas bersama Ijoy? Nak subsribe atau tak Astro Box Office Movies Tayangan Hebat ni? Syuh,syuh, saya sudah kahwin.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

28 thoughts on “Betulke Fasha Sandha Menjadi Pelacur Kelas Atasan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.