Ni Great Teacher Onizuka…atau giler terjah orang????

Akupun Sedang Di perhatikan!!
Semalam di tengah malam , sedang sibuk melayan jiwang dan baruje habis tengok drama Miah Oh Miah, buka dashboard blogspot, terima komen ini:
Nickname  Terbaru diberikan kepadaku
Hak3, terimakasih . Walaupun agak sedih sedikit, namun aku terima komen daripada dia. Lagipun, at least ,dia tak letak Anonymous ataupun mungkin dia bergurau sahaja. Kalau dia tak berguraupun, aku terima juga kerana itu pendapat dia.Jadi, sebagai penulis blog kenalah terima kan?
Tak bolehla nak harapkan orang memuji je kan tiap-tiap kali? Haahla, GTO (Giler Terjah Orang). Nickname baruni. Mungkin ayat nya pelik dan bunyinya agak negatif skit, tapi aku rasakan apa yang dia nak cakapkan, aku minat/suka terjah orang.
Apapun, saya masih ucapkan terimakasih kepada pengomen itu. Sebagai hadiah, ada masa nanti blog anda akan kuterjah juga. Hak3…
GTO, giler terjah orang status baru diberi
Aku terima dengan hati terbuka
Orang mengomen aku alukan dan ku bukakan hati
Pendapat ikhlas, terima kasih daripada saya.
P/s : Apapun, ianya tetap ku anggap respons membina dan tidak mematahkan semangatku untuk berblog. Aku tetap akan menerjah. Ada yang suka, ada yang tak suka, normal la tu kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

27 thoughts on “Ni Great Teacher Onizuka…atau giler terjah orang????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.