Jom Join Ke Laut

Akupun sudah terkena jangkitan. Jangkitan Melz. Sila rujuk entry ini.Maaf-Maaf itu Jer kau Tau kan ?. Siapa yang mahu join sekali :

Jom Santai Ke Laut

Tiba-tiba terasa malas nak update entry. Jangkitan Melz sudah terjah ke sini. Siapa yang ada ubat, silalah kasi. Namun aku tetap heppi. Laut pun tempat menarik untuk disinggahi. Laut pun terasa kurang sepi. Jadi, siapa mahu join ke Laut ,mungkin ini aktiviti yang boleh kita nikmati. Sekali-sekali best kan Ke Laut ini.

Mencandat Sotong
Bersama Dyesebel si Duyung yang Cantik Jelita
Juga Mandi Laut bersama Fahrin Ahmad 
Bersnorkelling Pun Best Juga

Siapa yang mahu turut serta? Jom Join Sekali. Santai.

P/s : Rindu nak tangkap ketam kat laut. Rindu nak mandi air laut. Rindu deruan ombak laut. Ahh, aku  mahu ke Pulau Redang menikmati pemandangan laut yang memukau.Tidak pernah singgah lagi ke sana.

P/s : Tengah takde mood. Alisya Demam. Sedih. Doa-doakan dia cepat sembuh.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Jom Join Ke Laut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.